Хотел Кедъра – Сарафово, Бургас

Семеен спа хотел в Сарафово
Хотел „Неранза“, кв. Сарафово, Бургас
31.07.2012
Семеен спа хотел в Сарафово
Семеен хотел „Замъкът“, кв. Сарафово, Бургас
31.07.2012
Семеен спа хотел в Сарафово

Хотел „Кедъра“ е построен през 2006 г., намира в центъра на квартал Сарафово в Бургас и само на 100 м. от плажната ивица. Хотелът предлага уютна и спокойна обстановка, комфорт и първокласно обслужване през цялата година. Това го превръща в добро място за вашата почивка, бизнес срещи и командировки.

Настаняване в хотел „Кедъра“:

Хотел „Кедъра“ предлага на гостите си 6 двойни стаи, 7 спални и 2 тройни стаи. Всички помещения са обзаведени с климатик, телевизор с кабелна телевизия, мини бар, допълнително легло и луксозен санитарен възел. Хотела предлага за своите гости външно барбекю, безплатен охраняем паркинг с видео наблюдение, и панорамна тераса с разкошна морска панорама. Ние ви предлагаме гъвкаво ценообразуване в зависимост от сезона, моментното натоварване и броя на туристите, а за своите редовни клиенти, разбира се имаме и специални цени.

Хотела разполага и със единични и двойни стаи, някои от стаите разполагат с кухненски бокс.
За конкретна цена на нощувките в интересуващия Ви период от време, моля отправете запитване.

Сауна:

Хотелът има своя собствена сауна. Сауната е била предпочитано място за отдих, релаксация и усамотяване от векове насам при някои народи. Горещия въздух в сауната предизвиква обилно изпотяване, което спомага за изхвърлянето на токсините от тялото, и да се отпусне мускулатурата, особено след тежък и напрегнат ден. Комбинацията между сауна и леден душ, калява тялото и то става по-издържливо на големи температурни амплитуди като тези в страната.

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ Тел: 056 872395 Моб. тел: 0896 739193 Ел. поща: kedarahotel@abv.bg

Вашият коментар