Национален конкурс по SPA Massage/2012

Декоративни сапуни за баня
Вкусните сапуни на Обри Елизабет
29.08.2012
Jodlowa House3
Създай мото – пътувай за Париж!
19.09.2012
logo_sm_0


За четвърта поредна година, списание за салони и SPA центрове ARENA of BEAUTY,
организира Национален конкурс по SPA МАСАЖ. Конкурсът ще се проведе на 7 октомври 2012г., в рамките на изложение ARENA PROFESSIONAL в Интер Експо Център. Конкурсът, изцяло подчинен на SPA концепцията „Здраве за здравите“, има за цел да намери и представи най-добрите български масажисти в изкуството на SPA ритуалите, да даде сцена за най-добрите идеи за популяризиране на български SPA концепции, родени от богатата фолклорна и природна даденост на България. Чрез участие в този форум SPA терапевтите могат да демонстрират както авторски, така и най-новите и екзотични техники на работа, актуални за Day SPA или характерните съвременни терапии за менютата на хотелските SPA центрове или термалните SPA зони.

Конкурсът има задача да популяризира участниците пред медиите и обществеността, да затвърди имиджа на българските SPA масажистите и да покаже новите и актуални масажни продукти и козметични линии. Конкурсното участие е един от начините, състезателите да представят своите съчетания от креативност, професионални умения и знания при предлагане на класически масажи, източни терапии или авторски SPA ритуали. Националният конкурс по SPA масаж е единственото по рода си състезание в България, което дава възможност на специалистите да покажат своите умения, както пред колеги, така и пред широка аудитория. Част от мисията на тази инициатива е също да представи школите и инвеститорите от SPA индустрията. Партньори на конкурсът са Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), Българският Съюз по балнеология и спа туризъм (BUBSPA) и Асоциацията на Малките и Средни Предприятия от Индустрията за Красота и Здраве (АМСПИКЗ).

ПРОГРАМА
Състезателите трябва да се явят в 10.00 ч.
10.00 – 11.00 – Регистрация и инструктаж
11.00 – 18.00 – Конкурсна работа
18.30 – 19.00 – Награждаване

ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ и ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ вижте ТУК.
За повече информация можете да се свържете с нашия координатор Александра Иванова на телефони: (02) 980 28 24; 0897/ 851 093; spa_massage@arenaofbeauty.com; www.arenaofbeauty.com

Вашият коментар