Създай мото – пътувай за Париж!

logo_sm_0
Национален конкурс по SPA Massage/2012
08.09.2012
Roca_Jump_the_Gap_Josep_Congost_small
Международният конкурс за млади дизайнери Jump the Gap е отворен
20.09.2012
Jodlowa House3

Международен конкурс за мото на Международната година на водното сътрудничество и Световния ден на водата 2013

Искате ли да дадете своя принос в организацията на обявената от ООН Международна  година на водното сътрудничество? Включи се в конкурса за мото и то може да се превърне в световен слоугън на кампанията. Краен срок за изпращане на предложенията е 15 ноември 2012 година.
Условия за участие:
Конкурсът е отворен за всички лица от всички възрасти, държави и националности. Не се допуска участие на служители на  ООН – Вода и ЮНЕСКО, както и членове на семействата им.

Предложенията се изпращат само по Интернет. Допустими са неограничен брой предложения, като всяко трябва да е попълнено на отделен формуляр.
Резултати:
Трите най-добри предложения ще бъдат избрани от комисия от представители на ООН-вода и ЮНЕСКО. Ще се проведе онлайн анкета от 30 ноември до 25 декември 2012, която ще определи крайния победител.
Дата за изпращане на предложенията: 27 август – 15 ноември 2012
Онлайн-гласуване: 30 ноември – 25 декември 2012
Обявяване на победителя: 31 декември – по e-mail.

Наградата: победителят ще бъде поканен на първата работна среща по организацията на кампанията за подготовка на международната година на водното сътрудничество, която ще се състои в Париж, Франция през януари 2013 година в централата на ЮНЕСКО. Наградата включва самолетен билет и две нощувки за победителя.

Още информация за условията и формуляр за участие ТУК

или на този линк: http://www.unwater.org/watercooperation2013/slogan.html

Вашият коментар