Диета от нар

Маска за коса с моркови
Маска за коса от моркови
15.11.2012
СПА хотел в Добринище
Хотел „Орбел СПА”, Добринище
15.11.2012
Диета с нарНарът е чудодеен плод. Той е ефективно средство за лечение на различни заболявания – от инфекциозен характер, сърдечно-съдови, разстройство на храносмилателните системи и метаболизма. Със сока от нар можете да възстановите дефицита на ред витамини в организма.

Диетолозите  все повече включват нара и в режима на хранене защото се оказва че този плот успешно се преборва с мастните натрупвания и ефективно работи за пречистване на организма.


В зрънцата на този удивително вкусен плод се съдържа киселина, която разгражда мазнините. Плодът притежава способността да се нагажда към обменните процеси в организма като при това е с изключително ниска калоричност. Всичко това прекрасно се допълва с великолепните му очистителни свойства.

Седмична диета с нар смъква 3-4 килограма.

Примерно дневно меню

Първа закуска: чаша прясно изцеден сок от нар.
Втора закуска: една ябълка или круша, 150 г кисело мляко.
Обяд: 150 гр. Печена или варена не мазна риба, зърната на един нар, чаша прясно изцеден сок от нар.
Следобедна закуска: Един банан
Вечеря: Салата по желание, в която може да добавите зрънца от нар.

Забележка: сокът от нар може да се смесва с вода; когато купувате плодовете, избирайте ги да са сухи и твърди. Кората също е важна и може да я включвате в диетата под формата на отвара. Нарът и сокът от нар може винаги да е на трапезата, но винаги трябва да е в края, не в началото.

Вашият коментар