Roca представя най-новите си продукти в София на 22 март – световен ден на водата

Изследване навиците в банята
Кой колко прекарва в банята?
15.03.2013
nouvella
ГЛЕДАЙТЕ ОНЛАЙН НА WWW.WATERBRIDGE.INFO
20.03.2013
teodosi_spasov_2_1024


За първи път онлайн концерт в реално време на Теодосий Спасов – квинтет – част от видео-мрежата на Международен Воден мост 2013

Roca, водеща компания в дизайна и оборудването за баня, остава вярна на своите ценности за иновации, дизайн, функционалност и устойчивост с новите колекции за баня, множество продукти и решения за банята, които представя на търговското изложение ISH във Франкфурт.

Продуктите на Roca се адаптират към всяко пространство и са създадени да задоволят различните потребности на клиентите. На тазгодишното търговско изложение ISH, считано за най-важното представяне в света на дизайна в банята, Roca кани посетителите да изследват експозицията Browse your bathroom (Разгледайте вашата баня), място, където могат да намерят вдъхновение, за да създават свои собствени санитарни помещения.

В експозицията си на ISH компанията показва Уелнес тоалетни (Wellness Toilet) като иновативнaта In-Tank, първата тоалетна чиния в света с интегрирани в нея казанче и двоен бутон, с което Roca отново променя представата за пространството на банята. Този проект включва най-новите технологии на марката в областта на опазване на водните ресурси и създаване на комфорт, като съчетава на практика дизайн и опазване на околната среда.

В категорията Цялостни решения за баня (Bathroom Solutions), Roca представя нови колекции смесители. Такава е L20, нова интуитивна колекция със семпли и модерни линии, подходящи за всяко пространство, която предлага много нисък разход на вода – 5.7л/мин. и се предлага на изключително достъпна цена. Електронната версия, L20-E е проектирана да задоволи нуждите за разумно потребление на вода и хигиена на обществени места. Още една нова колекция смесители Open e пример за страстта за дизайн и иновации на Roca за постигане на благополучие (well-being). Ефектът на падащ дъжд на водната струя осигурява максимален комфорт и свежда до минимум потреблението на вода.

Друга продуктова категория представена на изложението е Решения за душ и пространството на душа (Shower Solutions). Тук са включени новите възможности за потребителите да създадат своето пространство с осемте елемента на новата колекция Puzzle. Душ коритата Terran с нови покрития от смола и цветова гама създават топла атмосфера. Душ коритото Glace представя най-високо технологично ниво в гамата, а душ коритото In-Floor от 3,5 мм стомана впечатлява с напълно интегрирания в пода вид. Компанията представя за пръв път новата колекция Cosmo, паравани със специална изработка без вътрешен профил, което придава прозрачност, простор и елегантност. Посетителите на щанда на Roca могат също да видят ефектни плочки, които най-добре отговарят на техния идеал за баня.

Сред колекциите за баня, шкафът Debba впечатлява с компактното си решение за максимално пространство за съхранение, като едновременно съчетава най-новите тенденции в дизайна с оптимизиране на пространството. В допълнение на мебелите за баня, Roca представя колекцията Prisma: широка гама стенни умивалници, мебели, структури и аксесоари, предназначени както за публични, така и за частни пространства. Подобрения и нови допълнения на продуктовата гама покриват всички кътчета на банята.

Експозицията Browse your bathroom на Roca кани посетителите да се потопят в пространството на всяка от баните, създадени така, че да представят цялата продуктова гама на марката, като ги провокира и вдъхновява. Веднага след изложението във Франкфурт, на 22 март компанията Roca ще представи голяма част от последните си иновативни решения на специално събитие в Експо Баня София.

Колекцията Armani/Roca разширява елегантните си предложения.

Roca кани потребителите да се насладят на усещането за благополучие и комфорт, което тази колекция предлага, постигнато не чрез трансформиране на баните в едно пространство с елитарен дизайн, а като предлага практични решения, създадени за днешните домове.

На 22 март – световен ден на водата Рока България ще представи и на българската аудитория някои най-новите продукти. събитието ще завърши с концерт на Теодосий Спасов – квинтет, което за първи път ще се предава онлайн.

ГЛЕДАЙТЕ НА WWW.WATERBRIDGE.INFO

Вашият коментар