Шезлонг, душ и мивка в едно!

Ре-дизайн на стара баня
Баня в селска къща – ремонт или ре-дизайн?
06.06.2013
Дни на планинската вода и лечебния туризъм
10.06.2013
Ново СПА оборудване за басейна

Ново СПА оборудване за басейна

Шезлонг, душ и мивка в едно е най-новата  дизайнерска комбинация за плажния сезон.


Атрактивното СПА оборудване се нарича ‘Longue Shower‘ и бе за първи път представено на  дизайнерската седмица в Милано 2013.

дизайнерско СПА оборудване

Шезлонгът-душ-мивка ‘Longue Shower’ представлява система от три елемента, които могат да се ползват както по единично, така и в комбинация. Основата на „Креслото-душ“ е излята от материала Cristalplant, изключително популярен през последните години в обзавеждането за баня, заради предимствата му да се формова в необичайни форми, да е водоустойчив и да не се надрасква.

дизайнерско СПА оборудване за бадейна

Когато всички елементи на новия модел за баня и СПА са комплектовани, композицията се превръща в елегантен шезлонг, който може да ви чака близо до басейна или да обособи модерна зона за релакс в банята.  Частите на креслото обаче могат и да се разделят и тогава ‘Longue Shower’ се превръща в душ с обособено душ-корито или дори в мивка.

СПА оборудване

Моделът ‘Longue Shower’ е разработен от дизайнерите Federico Elli, Marco Febbo, Andrea Fiorito и Stefano Filipuzzi  от  About_blank studio за дизайнерската компания Falper.

Дизайнерско СПА оборудване за Falper

Иновационният модел за баня и СПА Falper бе отличен с първа награда в конкурса Cristalplant, осъществен в рамките на Миланската седмица на дизайна.

Вашият коментар