Играта на Roca

tipo 21
Най-новото за баня от „Новости ROCA 2014“
04.05.2014
M2 DESIGN STUDIO-LIVINGROOM-1
Дом на пътешественик, намерил пристан във Варна
23.05.2014
Igra Roca

Двама в Барселона и още награди от Roca за верни отговори в онлайн играУикенд за двама в Барселона ще спечели един от участниците, дал верни отговори на въпросите в новата онлайн игра на лидера в обзавеждането за баня Roca. Още петима ще получат комплекти смесители с вградени механизми за икономия на вода от серия Monodin на Roca.

Ако сте си мечтали да посетите града на Sagrada Familia и парка Guel на знаменития Gaudi, Las Ramblas и уникалния квартал Bari Gotico, компанията Roca, чиято почти 100-годишна история започва именно от околностите на Барселона, ви дава този шанс. Условието за участие в играта не е обвързано с покупка и е едно – верни отговори на няколко кратки въпроса.


Всички участници на възраст над 18 години, регистрирали се и дали верни отговори на въпросите публикувани на адрес  http://www.bg.roca.com/news-and-events/news/2014/may/may-roca-game до 23:59 часа на 29 юни 2014 г. имат шанс да спечелят една от наградите.  На 2 юли 2014 г., в присъствието на нотариус, чрез жребий ще бъдат изтеглени имената на печелившите. Те ще бъдат обявени на сайта на компанията www.bg.roca.com.


Голямата награда в играта на Roca е уикенд за двама в Барселона с посещение на емблематичната Roca Barcelona Gallery. Галерията та на Roca в Каталунската столица предлага едно изключително мултимедийно и сетивно преживяне и само по себе си е една от значимите туристически атракции в града. Приключението започва на 12 септември 2014 г., продължава до 15 септември 2014 г. и включва пътуване със самолет за двама, 3 нощувки със закуски в двойна стая, в хотел 4* в центъра на Барселона, трансфер летище – хотел – летище, медицинска застраховка. Маршрутът на пътуването е: София – Барселона – София.

Още пет по-малки награди си заслужават участието в играта на Roca. Те са комплекти смесители от серията Monodin на Roca. Комплектите включват смесител за умивалник и смесител за вана-душ с аксесоари, с вградени механизми за икономия на вода и стандартната гаранция за качество от Roca.


Всички желаещи, съгласно условията на играта, могат да вземат участие на адрес http://www.bg.roca.com/news-and-events/news/2014/may/may-roca-game.

Вашият коментар