Стартира конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014

Guta Moura Gedes_Jumpthegap1
Португалска дизайнерка даде старт на Jumpthegap у нас
10.11.2014
7
Проектът „Младежка среща на Сините патрули“ със сертификат за качество
17.12.2014
Баня на годината

Баня на годината


Нови категории провокират дизайнерите в 11-то издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014От 3 ноември стартира новото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 под мотото „Вдъхваме живот на всяка баня”. Проекти на дизайнерите се приемат до 26 януари 2015 г. на сайта: http://www.banianagodinata.com/


В 11-тото издание на конкурса Ideal Standard провокира дизайнерите в четири категори: жилищна баня, хотелска баня, санитарно помещение в детска градина/училище/университет и санитарно помещение в бар/ресторант/клуб.

В единадесетото издание на конкурса участниците, изпратили проектите си до 3 декември, могат да получат Ментор за своя проект.

За първи път, в рамките на конкурса, каним участниците да посетят Светът на Идеал Стандарт за един ден, за да чуят, видят и се докоснат до марката и продуктите.

В конкурса могат да участват 3D визуализации на бани, създадени с продуктите на Ideal Standard. Проектите трябва да са авторски. В конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 могат да участват студенти, млади дизайнери или хора на свободна практика, без ограничение на възрастта.

Кандидатствалите проекти в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 ще бъдат оценявани по няколко критерия: уникален и стилен дизайн; мисъл за водната и енергийна ефективност; функционалност, съобразена с уникалните нужди на потребителите от четирите категории и реализация на проекта.

По време на официалната церемония по награждаването ще станат ясни победителите от конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014. в четирите категории: „Идеалната баня на моя дом”, „Идеалната училищна тоалетна”, „Идеалната хотелска баня” и „Идеалното място за освежаване в любимото ми място за забавление”.

Победителите в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 в четирите категории ще бъдат определени от жури в процеса на гласуване от 27 януари до 17 февруари 2015 г. Победителите ще получат приза „Ideal Standard Баня на годината 2014” и ще бъдат наградени с пътуване до Лондон с посещение на „The Bathroom” и творческа среща с един от водещите дизайнери на Ideal Standard и предметна награда от Ideal Standard.

Традиционно своята баня-фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите в официалния сайт на конкурса http://www.banianagodinata.com/ от 27 януари до 17 февруари 2015 г. Избраниците на публиката в четирите конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на публиката 2014” и ще бъдат наградени с посещение на събитията от международния фестивал за дизайн и визуална култура ONE DESIGN WEEK 2015 и предметна награда от Ideal Standard.

Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника, които ще получат предметни награди.

Партньори на конкурса тази година са професионалните общности DIBLA и Асоциацията на интериорните дизайнери в България. Медийни партньори към момента са: Градът Медия Груп, сп. Наш дом и kafene.bg.

Цялата информация за Ideal Standard Баня на годината 2014 е публикувана на официалния уебсайт на конкурса – www.banianagodinata.com

Вашият коментар