Състоя се тържествената церемония за отличаване на идеалната баня

Фото конкурс „Чешмите на България“
19.01.2015
Intellimix_Washroom-Office-CAMEO-V1-(FLAT)_web
Умен смесител дозира вода и сапун
28.03.2017
132-ZHuri-i-pobediteli


С тържествена церемония приключи 11-тото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014. Събитието уважиха над 170 архитекти, дизайнери, медии и партньори в уютната обстановка на Кемпински хотел Маринела. Почетен гост на заключителната част от конкурса бе г-н Джорди Касорла, вицепрезидент на Ideal Standard International.

Началото на събитието бе дадено с ефектното светлинно шоу на Андромега, с което постепенно присъстващите бяха потопени от водещия Златин Цветков в света на красотата, на смелите идеи, на изключителните преживявания – в идеалния свят на Ideal Standard. Гостите бяха сред първите, на които бе представена новата колекция Tonic 2, която предстои да бъде показана на изложението във Франкфурт.

Преди връчването на наградите във всяка категория, публиката стана част от кратка сцена, създадена специално за случая от актьори от импровизационен театър „ШиЗи Про“. Сцените пресъздадоха едно забавно изследване на човешките взаимоотношения и мястото на банята в нашето ежедневие. Героите, поставени в различни необичайни ситуации, изживяват емоциите си, преодолявайки различията си и търсейки хармония в себе си и заобикалящата ги среда.

Своя прочит на темата за банята, водата и хората изразиха танцьорите Цвети Цочева и Валери Кирилов и след обявяване на победителите ги поздравиха с танц на славата.

Четири проекта след гласуване на 19-членното жури бяха отличени с приза Баня на годината 2014. Тази година дизайнери и архитекти участваха в четири категории:  „Идеалната училищна тоалетна”, „Идеалната хотелска баня”, „Идеалното място за освежаване в любимото ми място за забавление” и „Идеалната баня на моя дом”. Победителите получават творческа среща в Лондон с водещите дизайнери на Ideal Standard Робин Левин и Дик Пауъл и предметна награда от Ideal Standard.


Очаквайте подробно представяне на Проектите – победители.

http://www.banianagodinata.com/pages/Projects/1/

Вашият коментар