Идете в “Кемпински Гранд Арена”

Какъв аромат съм?
07.01.2010
Баден – Баден
08.01.2010
kemp1

Процедури с мляко, вино и масло ще изненадат гостите  на най-луксозния хотелски комплекс
в Банско.

“Кемпински Гранд Арена„ в зимния курорт Банско не пуска лидерските позиции в родното хотелиерство. Комплексът предлага не само луксозна обстановка, но и качествено обслужване, съчетано с екип от подготвени знаещи и можещи специалисти, споделят клиенти. Според експерти и наблюдатели в бранша обаче веригата “Кемпински„ печели с едно основно умение – да предлага повече, отколкото гостите очакват. Част от тази явно печеливша стратегия е и луксозният СПА център към комплекса. Площта му е 1200 кв. м, което го прави най-големия за момента център за релакс у нас. Пространството му е разгърнато на приземното ниво на сградата. Ориентирано е към вътрешния й двор и ски пистите и предлага прекрасна гледка към планината. Територията му е организирана по всички наложили се в практиката СПА правила.

Центърът разполага с просторна beauty зона с няколко зали за масаж, термална капсула, вана за процедури с мляко и вино, помещения за релакс. В атрактивната термална част пък има две сауни, две парни бани, снежна стая, душове за хидромасаж.

СПА центърът разполага и с няколко различни по големина закрити и открити басейна.

Снежната стая е атракцията не само в комплекса, но и в целия курорт. В нея температурата е минус 18 градуса. Използва се за бърз температурен шок след сауната, но само от здрави сърца.

текст Антоанета Салфидж, снимки Асен Балабанов

Вашият коментар