HappyBath – компактна дизайнерска серия от Fayans

den_na_vodata
“Чиста вода за здравословен свят” е мотото на Световения ден на водата през 2010г.
13.03.2010
LPG_2
Генералният секретар на ООН призова за международно сътрудничество за спасяване на Аралско море
20.03.2010
HappyBath_16x17cm_finHappyBath – така се нарича най-новата колекция, с която Fayans, част от водещия в банското обзавеждане бранд Roca Group, се представи на  ISH’09, Франкфурт. HappyBath е специално създадена от известния италиански дизайнер Антонио Було и напълно отговоря на наложилото се през последните години търсене на компактно обзавеждане за малка баня.
Новата серия е с нетрадиционен и изчистен дизайн. Голямото предимство на моделите е в компактните им размери, които дават възможност за постигане на функция и стил и в много малки помещения.


HappyBath включва богато разнообразие от елементи, сред които умивалници с възможност за монтаж на стена или плот, пълна гама модели от санитарен фаянс, между които тоалетни чинии, моноблок и модели биде, както и две серии с мебели за баня – от висококачествен водоустойчив PVC материал и от MDF в няколко цвята, които придават завършеност на колекцията.
Марката Fayans винаги се е отнасяла с голяма отговорност към грижата за пестене на вода и това отношение проличава и в последната серия с продукти. При новите тоалетни казанчета икономията на вода е гарантирана с разработването на двустепенен механизъм – 3/6 л. Освен това моделите са с долно захранване, което ги прави много по-безшумни при пълненето.


Комфортът на потребителя е осигурен с разработването на седалките за тоалетна чиния HappyBath. Те са със забавено падане и с надеждна антибактериална и противогъбична защита (дуроплапласт Antibak). Интересен факт е, че използваният за тяхното производство материал съдържа сребърни частици по цялото протежение на профила на седалката, които са естествен щит срещу бактериите. Това улеснява поддържането на перфектна хигиена в банята.
Традиционната за Fayans „блок концепция” е разработена и в новата серия HappyBath. В кутията на Happy блока ще намерите пълна окомплектовка на необходимите крепежни елементи и механизма на казанчето, както и подробни инструкции как да извършите самия монтаж.
Не на последно място тази уникална дизайнерска серия се позиционира в един изключително достъпен ценови клас. Паралелно с това Fayans като част от Roca Group гарантира най-високо качество на продуктите, доказано със съответните сертификати.

Повече информация за серията можете да намерите както в Корпоративния изложбен център на Roca Group ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ, така и при всички партньори и дистрибутори на компанията.

Вашият коментар