Изтриване на целулит

virji's_visit_067
Мъртво море умира
15.05.2010
kludi_white_800
KLUDI насочва водния поток
15.05.2010
_MG_0829

със Sea of Life
и ултразвук симултан ProCom 9000

Опитайте моделиращия СПА ритуал с таласопродуктите на Sea of Life™. Ефектът им на изтриване и идеално изглаждане на портокаловата коричка се дължи предимно на магическото действие на натуралните соли и вещества от Мъртво море, чието въздействие при тази процедура е допълнително засилено с ултразвуковата симултанна терапия с немската технология на ProCom 9000. Терапията представлява един невероятен таласоритуал със 100% натурални spa продукти, чрез който тялото последователно преминава през няколко физиологични процеси: отпускаща релаксация, детоксикация, лимфен дренаж, целулитен и мускулен тренинг, лифтинг, реминерализация, хидратация.Ритуалът включва четири зонални процедури за лимфен дренаж, body shaping и лифтинг, които подхранват тялото с необходимия комплекс от 26 минерала и микроелементи, извлечени от Мъртво море. Процедурите предизвикват продължително дрениращо и отслабващо действие до 3 дни след терапията. Неизменният ефект e видимо по-гладка, по-мека, свежа, стегната и енергизирана кожа. С мощно имуноукрепващо и антиоксидантно действие моделиращият spa ритуал на Sea of Life™ е препоръчителен за началото на пролетта, като стимулира регенерацията и възобновяването на клетките в организма. Терапията редуцира обиколката от 0.5 до 1 см след терапия и е препоръчителен 1 до 2 пъти седмично в зависимост от поставените цели.1. Ритуалът започва с цялостен релаксиращ и детоксикиращ масаж с кал от Мъртво море и благовонните масла на Sea of Life™ с антиоксидантно действие. Коктейлът от минерали и биоактивни съставки от Мъртво море, микроводорасли и активни растителни екстракти от жожоба, маслина, авокадо, сусам, бадем  и др. прониква в кожата, отваря порите и активира микроциркулацията. По време на масажа тялото релаксира и се подготвя за детоксикация. В зависимост от кожата и конкретните нужди се използват различни благовонни масла: лавандула или цитрус – в целулитните зони, бадем – при суха и чувствителна кожа,  кайсия – за детоксикация.
Следва моделираща зонова терапия на тялото:


2. Антицелулитна кална маска с кафе в областта на ханша и бедрата. Богатата минерална кална маска с кафе на Sea of Life™ се бори активно и ефикасно с портокаловата кожа.  Съдържащите се абразивни частици спомагат за отвеждането на целулитните натрупвания, като стимулират микроциркулацията и помагат на активните съставки на калта от Мъртво море и биофлавонидите в кафето да проникнат в дълбочина. Вследствие на този процес клетките се освобождават от мазнините, токсините и натрупаните течности. По време на 20-минутната бодирепинг релаксация вредните вещества се отвеждат към лифната система и започва процес на регенерация, който укрепва еластичността на кожата, възобновява тъканите, стяга и изглажда.


. Шоколадовият пилинг се на

нася директно върху калната маска с кафе в зоната на ханша и бедрата с отвеждащи кръгови движения нагоре и навън. Активните био-нано-шоколадови агенти, които съдържат 60% концентрат от 26 минерала и микроелемента от Мъртво море, проникват в дълбочина и допълнително спомагат разграждането на мастните депа и отвеждането на шлаките към лифната система. Моделиращият шоколадов пилинг масаж спомага за бързото оформяне на силуета и оставя кожата свежа, стегната и гладка.

4. Следва обилен душ.

Докато кожата е още влажна, ритуалът продължава с дрениращ антицелулитен масаж в зоната на ханша с антицелулитното минерално масло 50% Sea of Life™.

Ефикасното антицелулитно масло на

Sea of Life™ съдържа богат коктейл от активни вещества, която спомага „изтриването” на целулита и предотвратява по-нататъшната му поява: 50% концентрирана минерална вода от Мъртво море, кал от Мъртво море, екстракт от алгае (Spirulina, Dunaliella, Rhodella); благовонни масла от бадем, маслина, жожоба, авокадо; етерични масла от грейпфрут, розмарин, канела, лимонова трева, хвойна, кипарис, кедър, бор,  екстракти от зелен чай, гинко билоба, финикова палма. Дрениращият антицелулитен масаж Sea of Life™ активира лимфния дренаж, тонизира мускулатурата, изглажда и стяга тялото, подобрява текстурата и тонуса на кожата, като същевременно я подхранва с минерали и живителни съставки. Спомага изхвърлянето на токсини и мастни натрупвания. Всекидневното приложение на антицелулитното минерално масло Sea of Life™ в домашни условия е препоръчително в продължение на 1-2 седмици.5. Дрениращият масаж завършва с „целулитен тренинг” от антицелулитната BodyShape програма на ултразвуковата симултанна терапия с ProCom 9000. Ултразвукът разтваря и втечнява мастните инкапсулации на клетките и с това улеснява прецизното извеждане на мастните клетки. Ултразвуковата симултанна терапия Body shape се прилага целенасочено в проблемни зони, които са трудно или въобще недостъпни с досегашните методи.

При програма “целулитен тренинг” видът на тока по време на сеанс се променя автоматично, като предизвиква оросяване и тонизиране на мускулатурата, симулирайки 15-минутна тренировка на мускулите. Ултразвуковата симултанна терапия затвърждава и подобрява постигнатите резултати от spa терапията на Sea of Life™, като мускулатурата продължава да се изгражда, а съединителната тъкан се изпъва.
6. Ритуалът завършва с антицелулитна какаова лифтинг маска SEA OF LIFE PRO в зоната на седалището и бедрата.
Като завършваща терапия какаовата лифтинг маска SEA OF LIFE PRO  има стягащ и изглаждащ кожата ефект благодарение на охлаждащото й действие и активните био-нано-съставки. Докато маската гумира, тя въздейства тонизиращо върху мускулатурата с естествен стягащ и лифтинг ефект. Същевременно маската абсорбира остатъчните токсини, изведени вследствие ултразвуковата симултанна терапия, и подхранва кожата с богатото на антиоксиданти и живителни вещества каково масло. Кожата остава гладка и стегната продължително време.
Продължителност на spa терапията: 150 минути
Ефикасност: 80-95% в зависимост от индивидуалния организъм

Съпътстващи ефикасни продукти за spa у дома: антицелулитното минерално масло Sea of Life™, 250 ml

Трайни резултати: до три месеца след двуседмичен интензивен курс – 6 терапии
Цена на моделиращия spa ритуал с ултразвукова симултанна терапия: 150 лева
Цена на ултразвуковата симултанна програма „целулитен тренинг”: 160 лева (32 минути)
Цена на моделираща spa процедура Sea of Life: 45-85 лева

SEA OF LIFE България
Демонстрационен център
София, ул. “Княз Борис І” 97

www.sea-of-life-bulgaria.com
www.spa26.net

Вашият коментар