Рисунки за банята

История на сапуна
Митове за сапуна
11.05.2010
Obsta
Алтернативата: вятър, слънце и вода вместо петрол
12.05.2010
Рисунка върху плочки - идея за интериор

Ако искате банята ви наистина да е специална, нарисувайте я. Струва ви се, че това предложение е неизпълнимо, значи не знаете, че у нас вече се предлага подобна услуга – рисунки за банята. И ако все още не вярвате, разгледайте, интериора, който ви представяме.

На пръв поглед това е съвсем обикновена баня, не много малка, но и не твърде голяма. Оборудването й е модерно и функционално. Има удобен умивалник, комбиниран с горен шкаф с огледална врата. Срещу него е разположен окаченият душ, а до него се намира тоалетна чиния, която е втора за този дом.

Забележителното в този интериор обаче са не мебелите или оборудването, а специалният декор, изработен по поръчка точно за това помещение. Първоначалното желание на собственичката новодомка било да потърси нещо наистина интересно и впечатляващо, малък детайл, запомнящ се акцент, ексцентричен мотив за плочките. След като посетила столичния магазин за банско оборудване „Лустри Керамика”, тя се впечатлила от любопитната услуга, която се предлага там – рисунки за банята. И така дошло решението да спре да търси специален мотив, а просто да си поръча такъв, който на нея й харесва.

След консултации с професионалистите в магазина и художника се стигнало до проекта, който включва черна роза на стената до душа и умивалник, чието дъно да изглежда като че покрито със зелено листо, в която се е сгушила калинка.

Проектът е изпълнен за около месец, а общата му стойност е близо 1000 лв.

снимки Асен Балабанов

Вашият коментар