Сила от цветята за вашия душ

danfoss_502
Радиаторни термостати на Danfoss
15.10.2010
kestenite2
Кестените
22.10.2010
flowershower1

Девизът “Flоwer Power” /”Силата на цветята”/ беше сред любимите лозунги на хипитата, антимилитаристкото движение от 19060-70 години в САЩ. Времената обаче се променят. Сега девизът “Flоwer Power” се издига от защитниците на природата и застъпниците за “зелени” технологии. Ярък пример в това отношение е душът Flower Shower на компанията Giro.

Душът на Giro притежава две безспорни предимства. Първо той е красив. Този душ е направен с формата на цвете. Къпейки се под него, можете да си представяте че се обливате с истински нектар. Душът е идеален подарък за тези, които не обичат еднообразието и сивотата.

А ето и второто предимство. Душът на Giro ви помага да икономисвате значително количество вода при къпането. Главата на този необичаен цветообразен душ при преминаване на водата през нея, се върти обратно на часовниковата стрелка и така естествено намалява скоростта на водния поток.
Това просто приспособление позволява да се намали разхода на вода, за сметка на количеството вода, което така или иначе ще изтече по вашето тяло. Очаква се този модел радушно да бъде възприет от еколозите и защитниците на природните ресурси.

Вашият коментар