Вана за двама

bulgres002
Душове за банята
30.12.2010
banja_prolet3
Нова баня до 5 000 лв.
30.12.2010
bulgres02

Топла вана, пълна с упойващи аромати, след тежък работен ден – тази класическа комбинация от векове е сред най-желаните човешки удоволствия. И най-прекрасното преживяване обаче в известна степен губи своя смисъл, ако не е споделено.

Производителите на вани и хидромасажни съоръжения отдавна отчитат този факт и предлагат на пазара разнообразни модели корита, които да се ползват от повече от един човек.


Изборът им обаче често се затруднява от ограниченото пространство на банята и от факта, че комфортът на ваната може сериозно да застраши комфорта на обитаване в цялата баня. За да намерят компромисно решение, производителите представят на пазара модели с разнообразни форми – капка, бъбрек, яйце, ъгъл, които предлагат функционално зониране, съобразено с формата и размера на помещението.


Последният сезон пък настойчиво започва да лансира нов продукт – единична вана, малко по-широка от стандартната, в която и да не могат спокойно да лежат двама души, то със сигурност предлага прекрасни удобства на майка с дете.ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

[dynamictext* alt-mail "CF7_email"]

Вашият коментар