Душове за банята

Image_bath_41
Топлата баня
29.12.2010
bulgres02
Вана за двама
30.12.2010
bulgres002

Пита или слушалка?

Нека да е комби

Душ-пита или подвижна слушалка? Пред тази дилема се изправя почти всеки, стартирал ремонта в банята.
Основната характеристика на душ-питата е, че е стационарна. Тя е здраво хваната за тавана, за стената или за метален държач. Струята й е директно насочена в една посока и не се налага контролирането й с ръка.През последните години стационарният душ започна да се кичи с доста дизайнерски и високотехнологични качества. Той придоби нетрадиционни гигантски размери до мащабите на целия таван и започна да изкушава с безброй разнообразни по сила и форма водни струи. А откакто водата се смеси със светодиодното осветление, обикновеният душ се възприема като зрелище и превърна къпането в истинско шоу.

Подвижната слушалка за разлика от питата предлага едно важно удобство – възможността да насочваме струята в посока, в която ние пожелаем. За разлика от атрактивния си братовчед тя в повечето случаи е малка, незабележима и в комплект с останалата арматура в банята. Факт е обаче, че и тя е възможно да притежава множество екстри като осветление или няколко разновидности на струята. Последните  световни специализирани изложения  регистрират смяна на ролите в душ-кабината.

Питите с гигантски размери, които разточително изливат водата в отходния канал, ще се смаляват и значително ще ограничават водния си дебит единствено с цел икономия на вода. Незабележимите слушалки пък стават с все по-атрактивен външен вид и са на път да преминат през истинска дизайнерска революция, така както между другото се случи и с лирите за баня.
Що се отнася до многофункционалността и разнообразието на водната струя, броят на опциите за избор на струя ще намалява. Според статистиките потребителите обикновено използват една или две водни струи, най-стандартните, така че предлагането на разнообразие, което оскъпява изделието, се оказва безсмислено.
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

[dynamictext* alt-mail "CF7_email"]

Вашият коментар