КРИСТОН-ПРИМА

IdealMirror_4
Огледала за баня с осветление
29.12.2010
Image_bath_41
Топлата баня
29.12.2010

Фирма „КРИСТОН-ПРИМА” ООД е създадена през 2001 година като продължение на една шест годишна традиция, поставена от фирма „ПЛАГСИНЖЕНЕРИНГ”, за създаване на висококачествено огледало и приложението му при създаване на готови изделия за продажба на родния пазар.
Произвежда огледала за баня, покрити със специален  алуминиев огледален слой , предпазващ от механични повреди и агресивни киселинни среди.

Успешно разработената технология на огледалата Кристон, позволява на фирмата да метализира не само бяло, но и цветно и орнаментно стъкло. Комбинацията на тези цветни и орнаментни огледала с бяло огледало позволява създаването на нов вид стенни огледала. Те се отличават от всички подобни продукти, предлагани както на Българския, така и на чуждите пазари. Това което ги прави уникални е както оригиналния авторски дизайн, така и удобния начин за монтаж и демонтаж. Конструкцията за окачване на огледалото към стената е алуминиева и дава възможност за регулиране на положението му спрямо точките на окачване. Елегантната стъклена полица (при някои от моделите) се монтира към самото огледалото посредством скрита алуминиева конструкция.

ощенски адрес: Пловдив 4002, ул. „Георги Измирлиев“ 7, за КРИСТОН-ПРИМА ООД

тел/факс: 032/649-158

GSM: 0887/433-141
0887/840-849

e-mail: info@kristonmirrors.com

Вашият коментар