Паола Навоне и Улф Мориц творят имиджа на VIVA – керамиката с индивидуален дизайн

mit_masage2
История на масажите
25.12.2010
bacteria-Inside
Болестите на водата
26.12.2010
viva-02forever

CERAMIC DESIGN, популярният столичен шоурум за луксозно обзавеждане за баня, представи последните дизайнерски колекции на италианската фабрика за керамика VIVA. Всички продукти са  произведени в Италия и са създадени от водещи дизайнери като Паола Навоне и Улф Мориц. Колекциите, много от които могат да се видят в интериора на салона CERAMIC DESIGN, се отличават с индивидуалност, модерна визия и ярко авторско присъствие на именитите дизайнери.
Историята на VIVA ceramica започва през 1985-та година, когато млад уверен бизнесмен проявява интерес към изкудтвото и маркетинга и решава да създаде малка независима компания за плочки. По-късно VIVA се слива с Emil Ceramica Group – един от големите производители керамика за под и стена. Собственик и основен дизайнер на компанията е Фабрицио Занти, който вече 18 години работи за VIVA ceramica. Фабриката работи и с още двама вйншни дизайнери – Паола Навоне и Улф Мориц.
Философията на компанията е “Само оригиналът”.

Всички продукти на компанията са 100% италиански, с италиански дизайн и произведени в Италия.

Освен с дизайн, плочките на VIVA ceramica се отличават с иновационни характеристики.  Това е първата фабрика, която още в края на 2007-а година пуска гранитогрес с дебелина 3.5мл.. За сравнение обичайната дебелина на гранитогреса е 1 см.  Тънкостта му го прави изключително удобен и лесен за лепене и полагане, дори и върху стари плочки.ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

[dynamictext* alt-mail "CF7_email"]


Вашият коментар