Победете умората със сила от природата

Diet
АНТИЦЕЛУЛИТНА ДИЕТА
20.12.2010
Taj_Spa_4
Едноседмична спа диета за курорт
20.12.2010
tired_worn

Продържителната умора си има естествена причина. Когато в тялото се събират прекалено много токсини, те чуствително нарушават баланса и хармонията в организма. Той може бързо да се въстанови, ако се спазва определен хранителен режим. Така ще си възвърнете отличната физическа форма.Недостатъчно количество витамини и минерали, прекалената употреба на животински мазнини и захар правят така,  че за обмяната на веществата се изразходва твърде много енергия.Имуната система на човека вместо да прочиста организма от непотребните вещества при хранене обезврежда бактериите и вирусите, които причиняват болестите.

Ако искате имуната ви система да функционира добре, трябва ви по- голямо количество витамин С, който участва при образуването на хормоните, разграждащи мазнините.

Най – важните доставчици на витамин С са кивито, доматите, чушките и цитрусовите плодове.Слагайте сок от лимон в салатата или в суровата храна, която консумирате.

За да се освободите от натрупаните токсини, трябва да пиете по чаша лимонада час преди хранене. Това ще регулира имунната система и обмяната на веществата, ще стимулира храносмилането и отделянето  на баластните вещества от организма.
Необходимо е да ядете храна, богати на минерали. Тогава ще усетите мигновено въздействието на магнезия, който се съдържа във варивата, житните растения , зелените зеленчуци, рибата и бананите. Той помага на вегетативната нерна система, предпазва отстреса и от свободните радикари, които разрушават клетките.Ако поемате дневно два- три литра вода, можете да предотвратите натрупването на токсични вещества в тялото, които са предпоставка за образуването на целулит.Препоръчителна е употребата в горещините на повече минерална вода, натурални сокове и билкови чайве.

Храната богата на витамини и минерали, прочиства тялото. Освен това тя има позитивен страничен ефект, тъй като топи наднормените килограми.

Достатъчно е да консумирате плодове и зеленчуци между храненията, салата и сурова храна преди основните ястия.

Вашият коментар