СПА ЦЕНТЪР ИБИС

spirispa
СПИРИТ СПА СТУДИО, София
19.12.2010
salus
САЛУС МедикоСПА Център
19.12.2010
spaibis_2

СПА ЦЕНТЪР ИБИС

SPA център Ибис е създаден с идеята и желанието да бъде кътче в големия град за пречистване, отмора и освобождаване от натрупалите се в организма ни както физически отпадъци, така и емоционално – психически напрежения.

Токсините от въздуха, храната и вода неизбежно проникват в човешкото тяло, но докато опазването на планетата е колективна отговорност, прочистването на собствения ни организъм  е въпрос на личен избор.


Съчетавайки най-добрите техники от древността и най-съвременните методи ние в SPA център Ибис даваме възможност да възстановите и запазите доброто си здравословно състояние, чрез цялостно прочистване на организма.

Основател, идеен поддръжник и консултант при нас е доц. д-р Веселина Едрева – дългогодишен ръководител в балнео-водолечебното направление и известен учен в областта на балнеологията. Научните и публикации са над 130 в специализирани издания у нас и в чужбина, има над 10 монографии, учебници и ръководства. Автор е на първия по рода си каталог на „ Минерални води и балнеотуризъм в България”. Тя участва в учредяването на Българската Асоциация по Физикална медицина и рехабилитация и Националната Балнеотуристическа Федерация, чиито заместник председател е. Водещ консултант е при проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на множество СПА центрове и хотели в България и чужбина. Обучава медицински кадри в тази област. Като ръководител в балнео-водолечебния сектор, тя е въвеждала редица ефективни водолечебни процедури, между които е чревната хидротерапия.

SPA център Ибис е специализиран в чревната хидротерапия (колонтерапия).  В SPA център Ибис за първи път в България е въведена отворена система за чревна хидротерапия – “Angel of Water” – най-модерната и функционална система за дълбока промивка на дебелото черво.Ръководител на СПА център е Мария Събева – специализирала в САЩ и лицензиран чревно-хидротерапевт от Международната Асоциация по Чревна хидортерапия – САЩ.


София, кв. Лозенец, ул. „Вежен” 12-А,

Тел./факс
+359 2 963 28 08

Мобилни телефони
+359 888 28 05 75

E-mail
heby@abv.bg

Вашият коментар