ТЕСИ – Tesi

ТЕКА БЪЛГАРИЯ
18.12.2010
ДОМ ХАРМОНИЯ
18.12.2010

ТЕСИ ООД

Централен офис

9701 Шумен, България

тел.: +359 54 859 111

факс: +359 54 859 159
E-mail: thermotrade@mbox.contact.bg

ТЕСИ е новото име на компанията ФИКОСОТА
07 Май 2007

Водещият производител на водонагревателна и отоплителна техника в Европа – компанията ФИКОСОТА ООД промени фирменото си наименование.

Считано от 07.05.2007 г. с решение на Шуменски Окръжен Съд по фирм. дело № 18 / 92 г. по силата на чл. 10 ,ал. 1 от Търговският закон на РБ е вписана промяна във фирменото наименование на ФИКОСОТА ООД. Новото име на компанията е ТЕСИ ООД / TESY Ltd./

Промяната бе очаквана предвид мощната експанзия последните няколко години на продуктите с търговската марка TESY на Европейските пазари, Япония, Аржентина и др. Промяната бе наложена от многобройните клиенти и партньори на компанията, които възприемаха търговската марка TESY като водещата й идентичност.

Дългосрочната стратегия на компанията е да разширява пазарното присъствие на уреди с търг. марка TESY като разширява пазарната разпознаваемост и налага бренда  TESY.

TESY ще продължи да въплъщава стремежът и високите цели на компанията в грижата за комфорта на своите потребители  

Наименованието ФИКОСОТА се запазва за Холдинговата организация /ФИКОСОТА Холдинг/ в състава на която освен ТЕСИ ООД влизат компаниите:

ФИКОСОТА СИНТЕЗ ООД/производител на продукти в областта на битовата химия с дъщерни дружества в Румъния, Украйна, Сърбия и Македония/
ФИКОСОТА СЕРВИЗ ООД /сервизна организация обслужваща уредите произвеждани и реализирани от ТЕСИ ООД/
ФАСТ ТРАНС ООД /транспортна дейност/
ПИКС ООД /професионални и индустриални климатични системи/
ФИКО ИНВЕСТ /инвестиционен посредник/
РИЙЛ ИСТЕЙТ СЪЛЮШЪНС АД /недвижими имоти/
ФОРТЕ ООД /радиостанция/


Вашият коментар