Тоалетни за училища и детски градини

special-001
ПО-специалните тоалетни
27.12.2010
toplogenerator_e
Иновационна система пести до 40% ток
27.12.2010
special-010

Хайде на училище!

С Ideal Standard

Когато пускаме децата си на училище, често пренебрегваме факта, че освен теоретични знания по различни предмети тази специална среда формира у малчуганите и базови хигиенни навици, много от които остават устойчиви за цял живот. Практиката е доказала също, че липсата на добра хигиена в училище и особено синдромът „мръсна тоалетна” създава сериозен дискомфорт у малките ни питомци и е в състояние дори да ги откаже да посещават учебните занятия. Изследванията показват също, че неприветливата хигиенна среда най-често поражда тих бунт у децата, които просто отбягват вонящите отходни места или просто спират да ги посещават, което води до множество здравословни проблеми.

Ideal Standard International счита за свой дълг да участва в изграждане облика на съвременните санитарни помещения, като вече половин век кампанията успешно налага в Европа стандартите в тази област. Благодарение на тясното сътрудничество с водещи архитекти и психолози Ideal Standard създава практични и комфортни решения за модерна тоалетна, съобразена с нуждите на различни възрастови и социални групи.


Детска градина, 3-6 години

Лесна хигиена

Поддържането на хигиената в санитарните помещения е лесно при подходящ подбор на продукти: тоалетна чиния с вградено казанче и промивен кран бутонен тип.Начално училище, 7-11 години


Санитарното помещение се оборудва с умивалници, които са на подходящо отстояние от пода, съобразено с ръста на учениците. Тоалетните чинии се разполагат в клетки с преградни стени.


Средно училище, 11+ години


Безопасност и сигурна среда

Изграждането на училищни умивалници с добра видимост намалява мястото за разполагане на санитарния възел и позволява на персонала да следи за реда.

Използването на електронен чучур, захранван с вода с постоянна температура, регулирана чрез централен термостат, предотвратява риска от изгаряне.


Специална грижа

Специалните изделия на Ideal Standard са предназначени за всеки, който е с временни или трайни увреждания. Интегрирането на децата с увреждания в социалната им среда е важно за тях и обществото.


Вашият коментар