Изкуствени пещери от Рим – Рок България

strimon
Спа хотел Стримон Спа Клуб, Кюстендил
16.01.2011
Vitraj1
Уникален декор със стъклокерамика от Витраж БГ
16.01.2011
rimrock1

Ако няма начин да направите басейн до скалите… докарайте скалите в басейна. Това е възможно със специалния материал за изкуствени скали.


Фирма „Рим – Рок България” вече няколко години проектира и реализира уникални декори на скални масиви, пещери, алпинеуми, които по забележителен начин наподобяват естествения природен релеф.


Вече е напълно възможно декорът на коритото на домашния басейн да се завърши с ефектна изкуствена скала, романтична подводна пещера или да се облече коритото на хидромасажна вана така, че да изглежда като от дялан камък.Ефектният материал е незаменим декоратор при ремонта на стария басейн, защото може да се нанася върху стара повърхност и да промени коритото до неузнаваемост.

Фирма „Рим – Рок България” е изградила множество обекти в България и Италия.


Атрактивни и интересни решения за терариуми и клетки може да се видят в Зоологическата градина в София, в БНР, в аквапарка в  Благоевград, в  градински център „Флора” в столичния  квартал „Дружба”, в сладкарници „Скай-лайн” и още в множество хотели, ресторанти, частни домове.


Напоследък декорът с изкуствени скали е предпочитан и за обществените СПА центрове. Той създава атмосфера на близост до природната среда и помага на мисълта да се отпусне до състояние на пълен релакс. Фирма „Рим – Рок България” е автор на атрактивните СПА декори в  х-л „Снежна легенда” и х-л „Сънрайз” в Банско, а също и в СПА центрове във Враца, Ботевград, к. к. Боровец и др.
Ледени стаи, облицовани от фирмата, могат да се видят в СПА хотел „Хисар” в Хисаря и в комплекс „Царско село”.

„Рим – Рок България” е изпълнител на множество частни водопади, шадравани, сауни, аквапаркове, алпинеуми, пещери, както и на актуалните сега декори от изкуствени скали за огради, стени, колони, бар-плотове.

При интерес специалист от фирмата абсолютно безплатно  посещава обекта на клиента, консултира го и изготвя проект или макет.

Цената на един кв. м изкуствени скали е между 140 и 180 лева. Продуктът е с пет години гаранция и поддръжка.


ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

Вашият коментар