подови линейни сифони

килимче Шахти
Релакс с вълшебно килимче Шахти
08.01.2011
LOGO_HL
HL-Bulgaria
08.01.2011
HL530_1

HL530 ДУШ-БЛОК е новото решение за душ-корита без прагове

Душ-коритата в модерната баня не просто изтъняха, а вече са съвсем без прагове.

В отговор на тази тенденция австрийската компания HL Hutterer & Lechner, световен лидер в производството на сифони и елементи за отводнителни системи, пусна на пазара най-новия си продукт – HL530 душ-блок.

Той представлява комплект с елементи за бърз монтаж, който включва сифон, основа, хидроизолация и зададени наклони.

Едно от големите предимства на душ-блока е способността му да регулира дължината си  според размерите на помещението. За целта към основния елемент от твърда
пяна, с хидроизолирана повърхност и вградена текстилна армировка могат да се добавят удължители с размери 120, 60 или 30 см.

Сифонът на системата HL530 вече изцяло решава проблема с неприятните миризми, които се появяват в случай, че сифонът дълго време не се мокри с вода.

Заради специално разработения воден затвор PRIMUS новата отводнителната система  на HL предлага комфорт на отичане и хигиена на въздуха  дори и когатопрез нея не е протичала вода.Благодарение на специалната си наставка от ABS за напасване, системата с лекота се настройва към плочки и настилки с различна дебелина (7 – 17 мм) и отводнява пропуснатата под настилката вода.

Моделът HL530 е елегантно решение за безпраговото корито в модерната баня. Той позволява отлично оттичане на водата дори и при висок дебит на душовата инсталация. Самата отводнителна система е почти невидима, а единствените елементи, които остават на повърхността, могат с лекота да се синхронизират по финиш с общия интериор. Видимите части могат да са в сиво, черно, бяло, кафяво или хромирано.

Още един плюс: тялото на HL530 е с фабрично монтирана хидроизолация, особеност, която обикноведно се отнася до сходни продукти във високия ценови клас. Тялото на модела обаче е изработено от EPS  , което го прави достъпен за клиенти  с ограничен бюджет и високи изисквания за дизайн и функционалност.

Душ-блокът HL530 бе отличен с награда за дизайн на тазгодишното строително изложение във Виена.

HL-Bulgaria е генерален представител на HL


ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

[dynamictext* alt-mail "CF7_email"]

Вашият коментар