СПА и Балнеохотел „Медикус” във Вършец е Балнеохотел на 2010 година

Medicus
Спа и Балнео хотел Медикус, Вършец
12.01.2011
Aspen_foto
Апарт хотел Аспен, Банско
13.01.2011
Наградата получава: г-н Драгомир Гатев, собственик на Балнеохотел „Медикус”

Наградата получава: г-н Драгомир Гатев, собственик на Балнеохотел „Медикус”Наградата получава: г-н Драгомир Гатев, собственик на Балнеохотел „Медикус”БХРА – Българската хотелиерско-ресторантьорска асоциация обяви ежегодните си призове за хотел и мениджър в хотелиерството.За 2010 година званието Балнеохотел на годината бе присъдено на най-новия спа и балнеохотел  във Вършец – “Медикус”. Балнеохотел “Медикус се намира в центъра на курортния град в близост до Слънчевата градина и прочутата пешеходна алея със стогодишни чинари.

Разполага  с 33 луксозни помещения и с най – големия балнеоцентър във Вършец, лоби бар, уелнес зона и релакс зала. Гостите могат да избират между двата тематични ресторанта – „Белини” и „Царска механа”. Минералните води са подходящи за лечение на функционални болести на централната нервна система, сърдечно-съдови, ендокринно-обменни, стомашно-чревни, чернодробни и други заболявания, както и за обща профилактика и укрепване на организма при физическа и психическа преумора.

Балнеологията в хотел „Медикус” предлага тангенторни бани, класически вани с минерална вода, кални апликации, фито и аромотерапия, подводни и нетрадицшонни масажи, лечебна физкултура, диетични хранителни режими, антистрес програми и други.В СПА сектора призове получиха още:
Наградата получава: г-жа Нели Щакова, мениджър „Бул Сън Хотелс”


Гранд хотел и СПА „Приморец” – Бургас – за Градски бизнес и СПА хотел на 2010 г.

Разположен в морската градина в непосредствена близост до центъра на града хотелът предлага на своите гости 147 стандартни и де лукс стаи и разнообразие от допълнителни услуги за развлечение на гостите. Многофункционален и комфортен, със собствен облик и стил Гранд хотел и СПА „Приморец” предлага изключителна възможност за съчетаване на ваканционен и бизнес туризъм. СПА и уелнес клуб „6” sense ново измерение в света на хармонията.

Първият български хотел включен в каталога на най – добрите уелнес и СПА хотели в света и удостоен с най-престижния лиценз за хотелски и СПА услуги – европейски СПА и уелнес сертификат. За да получи този сертификат за качество и стандарт на предлаганите услуги Гранд хотел и СПА „Приморец” отговори успешно на 850 изисквания.
Наградата получава: г-н Иван Портних, генерален мениджър на Grand Hotel Varna Resort & Spa


Grand Hotel Varna Resort & Spa за Ваканционен комплекс на 2010 г.

Разположен в прекрасен парк сред вековни дървета, цветни градини и собствен плаж, комплексът включва хотелите: „Гранд хотел Варна”, хотел „Лебед”, хотел „Долфин Марина” и хотел „Рубин” с обща леглова база 2 500 легла. „Гранд хотел Варна” успешно менажира над 30 хранително-питейни заведения, предлагащи разнообразна кухня в това число и авторска в изискана обстановка. В активния туристически сезон 1000 висококвалифицирани служители осигуряват качество на услугите и високите стандарти в „Гранд хотел Варна”.

Комплексът е синоним на изискан лукс и модерен стил, запазвайки високите си стандарти в обслужването и богатата си традиция в домакинството на значими форуми, научни и културни събития и е любимо място на известни личности.
Наградата получава: г-н Димитър Георгиев, собственик на балнеоложки комплекс Хисар


Хотел „Хисар” – гр. Хисаря за СПА хотел на 2010 г.

Хотел „Хисар” е разположен в един от най-красивите паркове на гр. Хисар, разполага със 140 стаи и 26 апартамента. СПА и уелнес центърът е разположен в триетажна сграда на 2 000 кв.м. разгърната площ, обзаведен с най-съвременни модули за релакс, развлечения, профилактика и лечение. Всички уреди използват лечебната сила на хисарската минерална вода, а процедурите се извършват под грижите на високоспециализиран медицински персонал. Хотелът предлага отлични условия за спорт и развлечение: открит басейн, разположен в парковата част на комплекса, закрит плувен басейн с минерална вода, боулинг център, мини футболно игрище, два тенис корта, билярд, тенис на маса и фитнес зала. За конгресни срещи и семинари хотелът разполага с три различни конферентни зали, оборудвани с аудиовизуална техника.

Наградите във всички категории както и снимки от официалното награждаване вижте на сайта на БХРА

http://www.bhra-bg.org/

Вашият коментар