Уникален декор със стъклокерамика от Витраж БГ

rimrock1
Изкуствени пещери от Рим – Рок България
16.01.2011
Модел New_York
УУДЛЕНД – българските мебели за баня от дърво
16.01.2011
Vitraj1

Стъклената мозайка и стъклокерамиката са едни от най-разпространените материали за облицоване на мокри помещения, но и не само. Все повече този универсален материал намира най-различни приложения както в интериора, така и в екстериора на дома, офиса и обществените пространства.Предимствата на мозайката са познати от векове.Мозайката има дълъг живот,устойчива е на температурни промени, удар, влияние на химикали, микроорганизми и бактерии.Тя притежава много богата, устойчива на атмосферни влияния цветова гама и е напрактика е почти вечна. В процеса на производство към основната суровина се добавят бор ,кадмий и селен за по-голяма якост.

Най-разпространената форма на парчетата е квадрат, но вече се предлагат и много други модули с форма на кръг, елипса, правоъгълник, неправилна геометрия и дори с релеф.  Така се постига перфектен детайл на изображението.


През последните години на пазара се появи и метална мозайка, изработена от неръждаема стомана. С нея се получават необичайно красиви мозаечни пана, но цената им е по-висока от стандартната.

Българската фирма “Витраж БГ” е специализирана в проектирането и изработката на декоративни облицовки от стъклена мозайка и стъклокерамика. Дизайнерите на компанията вече се осъществили десетки уникални мозаечни пана и фризове  за частни и обществени интериори и екстериори. Фирмата предлага няколко серии серии мозайка с широк спектър от възможности и различен ценови клас.

Специална  АРТ серия дава възможност за създаването на майсторски пана и фризове, съвършен акцент за банята, кухнята, дневната, спа-центъра, басейна, представителната конферентна зала. Паната се изработват предимно от стъклена мозайка и стъклокерамика, но е възможно да се изпълнят и от рязана теракота. Декорите се правят ръчно от обучени майстори като размерите и цветовите решения са по избор на клиента.   Срокът за изработка и доставката зависят от сложността на мозаечното пано.

Сериите Agate Stone и  Pebbles създават невероятни пана и облицовки от речни камъни. Чарът на колекциите се крие в естествената направилна форма на камъните, които са приятно заоблени и с различна, но недразнеща големина на елементите. Тези колекции предполагат свобода и творчество при реденето и са изключително подходящи, ако искате в интериора да включите натурален елемент.

С изключителен седефен блясък се отличава колекцията Irridium. Заради лъскавата повърхност на елементите паната и улавят светлината и я включват в изумителна игра на светлосенки и отбясъци.

Gold Silk- това е любимата серия на спа-дизайнерите. Моделите се предлагат в голямо разнообразие от монохромни и преливащи се цветове. С нея се постигат хармонични и спокойни интериори, излъчващи чистота, уют и атмосфера за релакс.

NO DOTS и NORMAL е най-популярната и най-евтина мозайка, която се отличава с плътни и ярки цветове и нюанси.

Color Card е многцветна колекция, с която се постигат свежи декоративни миксове. “Витраж БГ” разполага в наличност с парчета от всички цветове и декораторите  подреждат с тях изключително красиви и уникални подови и стенни пана, рекламни лога, всякакви морски, флорални и абстрактни картини.


ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

[dynamictext* alt-mail "CF7_email"]

Вашият коментар