Баните на Халваджиян

magardi43
Баните на Халваджиян
01.02.2011
Fima2
FIMA Carlo Frattini
01.02.2011
kremena4

Шеметната Кремена Халваджиян и небезизвестният й съпруг продуцентът Магърдич Халваджиян се къпят в две прекрасни бани. Всяка от тях е около 15 кв. м и разполага не с един, а с няколко прозореца с гледка към градината на дома. Интериорните решения до последния детайл са по проект и изпълнение на самата Кремена.


Ето и подробностите.


За нея

Кръгла вана
с гледка към градината

Нюансите на нефрит и розови листа градят сценографския облик на дамската баня. Стаята е завидно просторна и светла и напомня по-скоро за будоар, отколкото за обичайно санитарно помещение. Мебелите не са много на брой, но пък са запомнящи се – изискан белосан шкаф от дърво с огромно огледало над него, висока стъклена витрина с корпус от дърво за аксесоарите, етажерка от ковано желязо за козметиката. Всеки детайл, включително картините, кошниците, осветителните тела и завесите, са грижливо подбрани от самата Кремена и умело включени в романтичния леко кънтри декор.

Ваната е любимият бански кът на Кремена. Кръглото корито, доставено от фирма „Хидросистеми”, е разположено до прозореца с изглед към двора на къщата и най-вече към телевизионния екран. „И секунда не мога без телевизия”, признава водещата на “Пълна промяна”. Етажерката от ковано желязо, както и повечето аксесоари с рози са от „Стил декор”.

Общо антре свързва банята със спалнята на Кремена. Стария дървен стол, поставен срещу вратата на банята, стилистката изравя от вехториите, боядисва го и му дава нов живот на помощен плот.
Непосредствено до входа на банята се намира WC кътът. Не си мислете, че изразителния постер с лика на Мадона спира погледите единствено на ползвателите на бидето. Острият взор на звездата всъщност е особено въздействащ от зоната при ваната и умивалника.снимки Асен БалабановЗа него
Река от камъчета

Вашият коментар