Винено маскарпоне вместо вана на Клеопатра

todoroff12
Мистерии с вино в СПА центъра на хотел Todoroff
02.02.2011
WC
За тоалетната с любов
02.02.2011
todoroff_spa

Кристален блясък, свежест, здраве и бебешка мекота ще са само част от великолепните характеристики и на вашата кожа, ако си подарите ритуал с винено маскарпоне. Има такъв!

Той е част от авторското меню на открития наскоро СПА център в хотелския комплекс Todoroff Wine&Spa.
Виненото маскарпоне представлява една необичайна интерпретация на рецептата на Клеопатра за изящна кожа.

Вместо магарешко мляко обаче продуктът включва екстракти от каберне совиньон и биволско мляко, обогатени с масло от грозде и с фините ухания на младо вино. Блаженият винен ритуал се извършва в най-голямата масажна стая на СПА центъра, пригодена за паралелни процедури на двама души.

Специалистите препоръчват винотерапията да започне с внимателна ексфолиация на цялото тяло с грозде. Масажът се осъществява с прясно приготвена и ухаеща на джинджер  и грейпфрут ексфолираща паста от гроздово масло, микронизирани гроздови семки и растителни екстракти.

Така повърхностният слой на епидермиса се почиства от мъртвите клетки, процесите на обновление се стимулират и кожата е готова за маската с винено маскарпоне.


Тя се приготвя на момента и внимателно се нанася по цялото тяло. Млечните протеини почистват и хидратират кожата, а полифенолите от червеното вино я обогатяват с мощни антиоксиданти.

Най-голямата стая за удоволствие и наслада в СПА центъра на Todoroff Wine&Spa включва и едно уникално съоръжение за релакс – ваната „Барик”.

Изработена е от истинско дърво, като бъчва, пръстените на която са стегнати с огромни метални халки. В професионалното оборудване са инсталирани дюзи за хидро- и аеромасаж, за да е удоволствието съвършено.

Маската с винено маскарпоне се комбинира с ваната „Барик”.

Към водата в коритото се добавят аромати и соли от Мъртво море, екстракти от каберне и истинско вино, току-що наточено от изба Todoroff.

Упойващият коктейл отпуска мускулатурата, стимулира обмяната на веществата, помага за изхвърлянето на токсините и е идеално средство за заличаване следите на времето. Наздраве!


Вашият коментар