ДЕТЕ В БАНЯТА

varshetz_Ivanov
Да се въведе единен знак за СПА хотелите
23.02.2011
Изворът във Вонеща вода
Минералният извор във Вонеща вода спешно се нуждае от 60 000 лв.
24.02.2011
3-pelikanавтор Антоанета СалфиджДецата обичат да живеят в шарен свят, категорични са психолозите. Често пъти това, което възрастните приемат за модерно, изчистено и стерилно, за малчуганите е скучно, досадно, безинтересно и дори потискащо.

Как обаче да създадем забавна водна обстановка в малката баня, особено ако тя се използва от цялата фамилия?Дали да не наблегнем на ярките плочки, или просто да потърсим цветни аксесоари, които да привличат погледа на малките ни наследници?


Има много трикове, с които семейната баня може да е привлекателна и за детето, но преди всичко тя трябва да е удобна за ползване и абсолютно безопасна.


термостатен смесител Attitude, Ideal Standard

Внимание!Горещо!
Винаги проверявайте температурата, преди да пуснете децата във водата, предупреждават педиатрите. Според статистиката най-честата причина за инцидент в банята е горещата вода. Свръхтоплата ръкохватка на смесителя или път парещите пръски от душа могат да са причина за подхлъзване или за сериозни изгаряния. За бебетата и децата това е още по-рисков фактор, защото кожата им е нежна и много чувствителна.  Освен с изпитания бабешки метод на диагностика с лакът, гарантирано ще държите градусите под контрол, ако монтирате смесител с терморегулатор. Тези модели са с механизъм, който позволява предварително задаване на температурата. Благодарение на вградения в арматурата термостат повърхността на батерията не се нагорещява и е безопасна при допир, дори когато от нея тече вряла вода.


Четете цялата статия в сп. „Наш дом“, март, 2011

Вашият коментар