Идея за пътуващи хотели със сауна баня и концертна зала

ДЖОЛИ-С ООД
03.02.2011
cevisama1_e
Cevisama 2011: Елате и вижте бъдещето!
07.02.2011
Andalsnes_Master_Plan_01


Проект на шведското архитектурно студио Jagnefalt Milton за пътуващ хотел


Шведското архитектурно студио Jagnefalt Milton предложи иновационен проект за пътуващ град, който прави забележителен туристически маршрут около живописните норвежски фиорди.


Според идеята на архитектите, която на този етап е визуализирана на 3D и подкрепена с необходимите планове и изчисления, атрактивният хотел ще се движи по налична железопътна линия, която вече не се използва.


Хотелските стаи обаче нямат нищо общо с класическите вагони.Мобилните конструкции по-скоро напомнят контейнери за превоз на габаритни товари.Това първо впечатление обаче също е съвсем погрешно, защото вътре вагоните са с различен обем и височина и са напълно обзаведени за комфортен, макар и временен живот на туристите.


Ако този проект се реализира, туристите ще имат прекрасна възможност да пътешестват, любувайки се на местните природни забележителности, не губейки нито минута в търсене на временен подслон. Още повече, че пътуващият хотелски комплекс включва и екстри като обществена баня, сауна и концертна зала.С други проекти и работи на архитектите можете да се запознаете на официалния сайт на компанията:

http://www.jagnefaltmilton.com/Site/Index

.html

Вашият коментар