СПА центъра на хотел “Двореца”, Велинград

grand-hotel-velingrad
10-те истински СПА хотела във Велинград
08.02.2011
Miss Fap, FAP Ceramiche
Експлозия от нови материали в банята
10.02.2011
dvoretza2

Като принц и принцеса

в СПА центъра на хотел  “Двореца”

Един уикенд в  “Двореца” във Велинград е достатъчен, за да се отпуснете по кралски.

Луксозното местенце, закътано сред боровите гори на уникалната с въздуха и водите си Чепинска долина е истински рай за тялото и душата.

Комплексът е петзвезден и според базата, с която разполага и нивото на обслужване, напълно отговаря на на тази най-висока категория в хотелиерството. Хотелската част е разположена в пететажна масивна сграда и включва както стандартни стаи и апартаменти, така и стаи за хора с увреждания, а също и три зали за конференции, ресторант, лятна градина, магазини, просторен паркинг. Едно от безспорните предимства на “Двореца” е великолепният му СПА център.

Той е един от най-големите във Велинград. Разгърнат е в три основни зони – екстериорна, която включва няколко външни басейна, хидромасажни вани, и контрастни топила, пълни с лечебната велинградска минерална вода, вътрешна термална част с голям закрит басейн,  зали за масаж и вземанене на индивидуални вани, голяма турска баня, сауна и стаи за релакс  и beauty зона с медицински кабинет и няколко помещения за СПА ритуали, в които опитни специалисти ще направят чудеса с душевното ви равновесие и физически баланс.

Менюто с масажи и терапии за тяло включва около 30 вида масаж с разнообразни масажни техники. Специалистите терапевти владеят до съвършенство не само класическия масаж, но и турски, древногръцки и различни типове екзотични техники. Сред най-поръчваните процедури са и професионалните аюрведа терапии, които с магическа сила пречистват ума и емоциите, намаляват стреса, отнемат напрежението, детоксикират тялото и балансират енергиите.


За гостите, които остават по-дълго ог уикенд, СПА център “Двореца” предлага специални пакетни програми – антицелулитни, стягащи, релаксиращи, подмладяващи.


Всички те се осъществяват под внимателното наблюдение на специалистите от медицинския център на хотела.текст Антоанета Салфидж
снимки Асен Балабанов

Вашият коментар