3SD

mew_color
Акрилният камък с нови 9 цвята
11.02.2011
vektor-logo
Вектор ООД
11.02.2011
LG_logo_eСофия, ул. Живко Николов 22,
Тел. 02/ 846 86 50р GSM 0887 43 49 91
e-mail: georgi@3sd.eu, www.3sd.eu,

Изключителен представител на LG HI-MACS® Natural Acrylic Stone™ за България.

Какво е HI-MACS®?

HI-MACS® е ново поколение изкуствен камък. Съставен е от 70% естествен камък на прах, добит от боксит, 25% висококачествени акрилни смоли и 5% естествени пигменти. Дизайнът и производството са на концерна LG HAUSYS, лидер във високите технологии, чийто центарлен офис се намира в Женева.Продуктът е от най-високо качество. Той е инертен и екологичен. Специфичните му характеристики, между които и  лесното термоформоване, дават шанс на архитектите и дизайнерите да разгърнат творческото си въображение и лесно да осъществят и най-смелите си идеи.

Проект на Заха Хадит

Материалът вече е добре познат и се използва от редица водещи световни архитекти като Заха Хадит, Рон Арад, Франческо Лукезе. Известните дизайнери нееднократно са подчертавали изключитилните качества на изкуствения камък HI-MACS® , който често единствен се справя с неизпълними до сега казуси. В света има изградени редица дизайнерски сгради и интериори със зашеметяващи решения от  HI-MACS® LG, между които, уникалния дизайнерски хотел, „Пуерта Америка” в Мадрид.

Сред необикновените характеристики на материала са:

-липса на всякакви пори;
най-високо ниво на издръжливост;
-устойчивост на цвета.
Предлага се в стандартни дебелини 6,9,12 мм и дава възможност за изработване на невидими сглобки. От тази година HI-MACS® вече ще се предлага и с уникалната дебелина 3 мм.

На последната годишна коференция на LG HI-MACS, която се състоя в началото на 2010 година н Истанбул, бяха представени някои нови характеристики на иновационния материал, с които още повече се разширяват възможностите за творческо проектиране и реализация на уникалните идеи на архитекти и дизайнери.

HI-MACS® провежда непрекъснато изследвания с цел подобряване на качествата на материала. Именно това довежда до съвсем новата гама от транслуцентни цветове, която позволява да се използва светлината и сенките и дава воля на въображението за създаване, термоформоване и за прилагане на съвършено нов дизайн, при това без видими шевове и сглобки.

HI-MACS® е синоним на най-добро качесво благодарение на процеса на производство. Материалът се произвежда с помощта на иновационна технология само от висококачествени изходни продукти, което гарантира високите му показатели на здравина и устойчивост.

HI-MACS® има своя система за обслужване, която предлага качествена помощ на архитекти, дизайнери и проектанти.
HI-MACS® е и с рядко срещан гаранционен пакет 10+5 години за регистрирани на сайта www.himacs.eu специалисти.

Вашият коментар