ТРЕТИ НАЦИОНЕЛЕН КОНКУРС ПО СПА МАСАЖ 2011

LZarchitecture_i_Nikolaj_Bulev_poluchavat_purvi_nagradi_ot_konkursa_vrucheni_ot_Vasil_Kunev
За първи път двама победители в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2010
30.03.2011
Angelova
Д-р Ангелова: Спешно се нуждаем от държавна СПА стратегия
06.04.2011
spa_masaj


Спектакъл от опияняващи благоухания,
екзотични ритуали и сръчни техники
ще определат настроението на

ТРЕТИЯ НАЦИОНЕЛЕН КОНКУРС ПО СПА МАСАЖ 2011

Масажисти с увредено зрение от  медицинския колеж „Й. Филаретова“ ще направят демонстрация. Хотелиерите от Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (BUBSPA, обещават да намерят работа за най-добрите.

На 3 април /неделя/ за трета поредна година в рамките на популярното специализирано изложение ARENA PROFESSIONAL /2-4 април 2011г./ (http://www.arenaofbeauty.bg) ще се проведе Национален конкурс по SPA масаж. Това е единственото по рода си състезание в България, което, дава сцена на специалистите да представят  своите способности както пред колеги, така и пред  широка аудитория, с което  работи за популяризиране на СПА услугите в България и за повишаване  престижа на школите в СПА индустрията.
В изложбената зала на ARENA PROFESSIONAL на Интер Експо Център, в специално оборудвана за целите на конкурса зона, спа-масажисти и терапевти от цялата страна ще се развихрят с благоухания и мазила, ще демонстрират зрелищни масажни техники и екзотични спа-ритуали.
Според състезателния регламент всеки участник ще трябва да се представи с волна програма – СПА ритуал по избор, след което да покаже умело владеене на класически масажни техники. Освен оригиналност и атрактивност на програмата, представянето на състезателите ще бъде оценявано и според още няколко важни за професионалния масаж критерии като подготовка на работното място, посрещане и обслужване на клиента, хигиена на работа.

Участниците ще бъдат оценявани от жури от специалисти с председател проф. Видьо Желев. Той и още пет членове зорко ще съблюдават за правилното изпълнение на задължителната състезателна част и ще оценяват техниките на състезателите по предварително зададени критерии.

Победителят в Националния Конкурс по СПА масаж 2011 ще получи


парична награда в размер на 500 лева,

годишен абонамент за списание за салони ”ARENA of BEAUTY” и ексклузивно интервю в брой 38 на списанието.

Извън състезателната програма гостите ще станат свидетели на две атрактивни демонстрации. Хрета Аспарухова, Любомир Петров, Вася Езеклиева и Надин Николова ще демонстрират масажи на четири ръце.  Високите си масажни умения ще покажат и  студентите  от специалността „Масажист с увредено зрение“ от медицинския колеж „Й. Филаретова“. Те ще бъдат внимателно наблюдавани от  представители на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (BUBSPA http://www.bubspa.org), които поеха ангажимент да  предложат работа на най-добрите.

Arena Professional ви очаква от 2 до 4 април в Inter Expo Centre в София.


Паркингът е безплатен.

Единственият по рода си в България Конкурс по СПА масаж се организира от списание за салони и SPA центрове „Arena of Beauty” и списание “Баня и SPA” /www.banispa.com/. Конкурсът се осъществява с любезната подкрепа на фирмите Spa Realia, Lidera Group и „Лайънс клуб София Витоша“.

АРЕНА на КРАСОТАТА – Национално изложение за фризьорство „Арена на красотата” е търговска марка вече 15 години, със солидни инвестиции в репутацията и признанието на българския бюти пазар. Има дълъг лист от успешни партньорства и отлична практика в сферата на професионалната козметична грижа и развитието на нови и креативни подходи към клиентите.
От 2007 година „Арена на красотата” е в два самостоятелни формата – Arena Shop (за крайни клиенти) и Arena Professional (B2B). Изложенията се провеждат два пъти годишно – пролет и есен.
Профил на участниците в Arena Professional: производители и вносители на козметика, козметично и фризьорско оборудване, СПА решения, фитнес уреди и хранителни добавки.
Профил на посетителите: Специалисти, търговци, мениджъри от бюти бизнеса.

Вашият коментар