Джобно фенерче работи с вода

Създадоха спрей за стъкло за слънчева енергия
23.04.2011
Филтър за бутилката с вода
23.04.2011

Неуморните изобретатели с неизтощима енергия, японците, отнова са отличници. Те вече измислиха как грамотно и изгодно да се използва излишната вода, която в тяхната страна е повече от сушата.

Те създадоха фенерчето Water Powered Torch, което работи с воден акумулатор.Иновационният фенер действително не се нуждае от стандартните литиеви батерии. Към устройството се прилага ноу-хау, патентовано от Japan Trend Shop – батерията – чудо AA NoPoPo, която може да се пълни с всякаква течност, която в момента ни е под ръка.

В инструкциите ясно е написано, че вместо вода, фенерчето може да се захрани с бира, сок, чай, водка и даже… с кърма. Така че в каквато и ситуация да изпадне човек, да се заблуди в планината, да се крие в катакомби, да падне в пропаст, във всяка безизходна на пръв поглед ситуация, той би могъл да се ориентира, ако носи в себе си чудното водно фенерче.


Японската компания Japan Trend Shop точно така и рекламира уникалния си продукт – като вълшебна пръчица за любителите на силни усещания.


Ако и вие сте сред тях, бързам да ви зарадвам, че устройството вече може да се купи от Japan Trend Shop за 54 долара.

Вашият коментар