Торсионната вода

vlaga4
Ловци на влага пазят от мухъл, конденз и неприятни миризми
23.04.2011
Торсионната вода
23.04.2011
Басейнът в спортен комплекс JK

Басейнът в спортен комплекс JK

Басейнът в спортен комплекс JK

е нов вид чиста и лишена по естествен път от всякакви примеси вода. Тя се произвежда от торсионен генератор. Самият апарат представлява мощна помпа, която вкарва водата в специална торсионна глава. В нея водата се движи по спирала с много висока скорост и ниско налягане. Тогава настъпват промени във връзките и ъглите на молекулата на водата, като при този процес се отделя голямо количество топлина и на изхода тя излиза с по-висока температура. Промяната в структурата на молекулата на водата действа разрушаващо на всички физически и биологически примеси в нея.

Този метод може да се прилага успешно едновременно за загряване и пречистване на водата в плувните басейни, без на практика да се използват хлор или други химически препарати.

Изобретението, дело на български и украински учени, е патентовано в България през 2001 г. и  в страните от Европейския регион, Евро-Азиатския регион, САЩ, Канада, Китай, Япония, Южна Корея. Изобретението е сертифицирано под името „Деметра-Гея” със запазен приоритет за търговска марка. В света на СПА и уелнес торсионната вода има благоприятно действие върху човешкия организъм. Тя има здравословно и тонизиращо въздействие върху организма и изключителна чистота без третиране с химикали. JK Fitness&Wellness complex в комплекс „Бокар” – София, предлага басейн и джакузи с торсионна вода.

Вашият коментар