Плочките Valentino с 30% отстъпка в магазините на “Жакот”

praktis_1
PRAKTIS отвори нов хипермаркет в Хасково
01.06.2011
kiselo_mlyako
Диета с кисело мляко
06.06.2011
Piemme-Valentino_BEAUTY-Black_fiore_bagno-BO

Всички налични количества от колекциите на една от най-луксозните марки за керамика Valentino-Piemme могат да се купят с 30% отстъпка в магазините на “Жакот”. Изгодната лятна промоция стартира от 1 юни и е валидна до изчерпване на количествата, съобщиха от офиса на “Жакот”, официален вносител на Valentino.


За Valentino в керамичния свят

Прочутият моден дизайнер стъпва в крехкия свят на керамиката още през 1977 година, когато подписва договор за предоставяне на марката  Valentino на известната италианска фабрика Ceramiche Piemme.
Уникалният творчески усет на Маестрото към фината женска чувствителност и неподражаемата му дарба да извайва изящни образи и грациозни силуети с цвят и материя бързо завладяват и света на печената глина. Елегантно, по италиански, студеният свят на керамиката се облича с нежни дантели, лъскави материи, декорира се с перли и брилянти. Плочките с излъчване на неподражаем лукс и аромат на скъп парфюм за кратко време “дефилират” по всички най-известни изложения  в областта на банята, представят се в най-популярните шоу-руми в световните столици и оставят любовни следи у дамските сърца.
Днес повече от всякога линиите на Валентино за  Piemme представят най-високото ниво в областта на керамичните облицовки. Колекциите Fashion, Beauty, Defile смело интерпретират теми от модните дефилета като “покриват” стените и подовете с изящна бродерия, тежка коприна и бляскав шифон. Серии като Boiserie и Еmotion непринудено изпълват банята с нежните тонове на сладко розово, сочно резида, бистро синьо и ароматно лила. В линиите Diamond, Tresor и Harmony пък се оглеждат формите и структурите на редки скъпоценни камъни, изпъкват бели и розови перли, проблясват истински камъни Сваровски.


Всеки един детайл в колекциите на Валентино спира дъха, а цялостните композиции рисуват приказни сюжети, изпълнени с чар, стил и неподправена магия.

Сериите на Valentino  Ceramiche Piemme могат да се разгледат в магазините на „Жакот”


Колекция Valentino Piemme Beauty

Колекция VAlentino Emotion Corallo


Колекция VAlentino FashionИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.


Вашият коментар