Цветни вани от BluBleu

Primier_spa
ПАКЕТ ЗА МОМИЧЕТА в хотел „Примиер“, Банско
08.06.2011
kids_bathroom3
Идеи за детската баня
11.06.2011
blu_blue3

Кой е казал, че ваната трябва да е бяла?

Напоследък банята изпълнява много  непривични  за нея функции. Освен, че е място за измиване, в нея вече редовно си приготвяме тоалета, водим телефонни разговори, четем книга, слушаме музика, разпускаме с чаша любимо питие след изморителен работен ден.Всички тези случки, които до скоро се случваха най-вече във всекидневната, значително промениха и обзавеждането в банята.Италианската компания BluBleu обърна особено внимание на ваната в модерната баня и предложи няколко прекрасни модела, които достойно биха красяли и дневната.
Ваните на BluBleu са атрактивни не само заради заоблените си елегантни силуети, но и заради забележителните си облицовки.

Моделите се предлагат с престилки с дървесен фладер – венге, бук или тиково дърво.

Външните панели могат да са в цвят – доматено червено, наситено синьо, патешко жълто, а вече и в новите тонове на виолетово и сладко лила. Някои от моделите пък са до толкова приспособени за живота на всекидневната, че даже си имат към тях и корпус на библиотека.Ако търсите вдъхновяващи идеи за своята баня, разгледайте моделите на BluBleu по-долу.ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ


Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.


Вашият коментар