Makadi Spa Hotel е най-новият петзвезден хотел на Червено море

Калните бани в Баня, Карлово
27.06.2011
Skyline13
SICIS – стъклена мозайка, която вълнува
28.06.2011
Sunwing Waterworld Makadi 7

Най-новият египетски  СПА хотел се нарича Makadi Spa Hotel . Луксозното петзвездно местенце за релакс отваря врати в началото на юли 2011 година и се намира в непосредствена близост до брега на Червено море.

Комплексът разполага с три големи външни басейна, ориентирани към прекрасната гледка на Червено море. Частният плаж на хотела е изключително чист и спокоен и е с невероятен изглед към кристалните морски води. Той е обзаведен с всички удобства за  целодневен плаж като същевременно осигурява лесен и пряк достъп до  места за гмуркане около красивите рифове, намиращи се в началото на морските дълбини.За любителите на по-активната почивка, програмата на комплекса включва разнообразни спортни дейности – йога, аеробика, водна гимнастика, фитнес. Ако пък ви се прииска да се позабавлявате с шопинг, хотелът е осигурил автобус, който два пъти в деня пътува до Grand Mall в Хургада.

СПА центърът в Makadi Spa Hotel  е от най-високо ниво. Всички процедури в него са подбрани и се осъществяват под ръководството на CINQ MODES, френската марка – лидер в професионалните спа-процедури и козметика.  Луксозното спа е истински рай за тези, които търсят почивка и ефективни възстановителни терапии за тялото и душата с масажи и ароматерапии. Всички гости имат възможност да използват безплатно джакузи, сауна и хамам .

В коплекса има четири ресторанта с международна кухня – азиатска, европейска, испанска и с морски специалитети.Хотелът е разгърнат само в три етажа, предлага  280 просторни модерно обзаведени апартамента. Ниската му архитектура е новост за района, което е още една причина за предизвикване на интереса към новото място, убедени са инвеститорите.


Вашият коментар