PRAKTIS отвори нов хипермаркет в Хасково

Stonevision2
Плочки като полиран мрамор от Marazzi
01.06.2011
Piemme-Valentino_BEAUTY-Black_fiore_bagno-BO
Плочките Valentino с 30% отстъпка в магазините на “Жакот”
02.06.2011
praktis_1

Шестият магазин от типа “Направи си сам”

предлага над 50 000 стоки за дома

На 17 май 2011 г. отвори врати “ХАСКОВО РИТЕЙЛ ПАРК”. За PRAKTIS, най-голямата българска верига магазини от типа “Направи си сам “, това е  шести  търговски обект. Най-новият хипермаркет, който се простира на терен от 13 500 кв.м  е един от най-знамичите в Хасково и региона, който единствен предлага изключително богато разнообразие от стоки за дома, двора и градината.
Официалното откриване на обекта се превърна в истински празник за град Хасково. На събитието  присъстваха близо 8 000 души, като лентата бе официално разрязана от кмета на град Хасково Георги Иванов и г-н Милчев, управител на фирмата инвеститор.


Празничната програма започна в късния следобед на 17 май с подгряващото изпълнение на Калин Вельов. Официалната церемония включи ритуално освещаване на обекта, приветствие на кмета на града и демонстрационно разрязване на лентата. Вечерта завърши с празничен коктейл в шикозния хасковски клуб “Космополитън”.

За “ХАСКОВО РИТЕЙЛ ПАРК”

На територията на  търговския комплекс има:
строителен хипермаркет с разгърната площ  8 000 кв.м; открит строителен и градински център/drive in/; сервизен център; хипермаркет за детски стоки; удобен паркинг за 150 автомобила; заведение за бързо хранене.

Хасковският магазин от типа “Направи си сам”  предлага над 50 000 артикула за обновяване на дома и градината: строителството, довършителни работи, декорацията на  двора и градината, а също така разнообразни селскостопански стоки, железария, инструменти и много  специализирани  услуги. В закритата зона на търговския комплекс ще се изложат всички стоки за интериор,строителство и градината.

Градинският център е зареден със  сезонни селекции на цветя, декоративни храсти, овошки, разсад, торове, почви, градинарски инструменти и машини за обработка на двора и градината. Зоната ще се обслужва от консултанти, които ще дават компетенти съвети за правилата за гледане на растенията и начина на употреба на предлаганите машини и инструменти.

Търговските консултации и специализираните  услуги  са сред приоритетните дейности в магазини  PRAKTIS .Компетентни служители  са на разположение за въпроси, свързани с продуктите и услугите в обекта. Тук клиентите ще получават специализирани услуги: рамкиране на картини, изработка на ключове, шивашки услуги, доставка на покупка до дома, рязане на дървесни плоскости по размер, наем на машини и оборудване.

В  PRAKTIS винаги ще намерите актуалните за сезона продукти на най-ниски цени при условията за гаранция за „най-ниска цена”.

За своите корпоративни клиенти търговската верига PRAKTIS, която вече се утвърди като предпочитано място за пазаруване от майсторите, e разработила система от карти с големи търговски отстъпки.

За PRAKTIS

PRAKTIS е търговска марка на фирма “Мегадом”. Управителят на фирмата г-н Милчев вече повече от 15 години представя на българския пазар утвърдени световни и български производители . Дружеството “Мегадом”ООД се създава през 1999 г. с идеята към търговската дейност на едро да се развие верига строителни хипермаркети тип „Направи си сам”.Първият магазин PRAKTIS се открива през 2002 г. на територията на гр. София.

Днес функционират пет магазина на веригата, освен в столицата също и във Видин, Велико Търново, Стара Загора. С откриването на шестия общата търговска площ на търговските комплекси PRAKTIS ще достигне 14 000 кв. м. с персонал  над 300 души. Важна стъпка към реализацията на идеята за създаване на комплекс, обединяващ множество търговски и бизнес центрове, е откритият през 2007 година PRAKTIS  в Стара Загора. Комплексът е с площ от 3 200 кв.м. и успешно съчетава строителен хипермаркет, детски хипермаркет, магазин за бяла и черна техника, мебелен магазин, офиси.


Вашият коментар