СПА фермата в Сан Бенито е най-големият курорт за красота в Азия

basein-flora
Водна рехабилитация за деца с увреждания в новия плувен комплекс в Бургас
30.06.2011
dinja
Динена диета смъква до 7 кг за 5 дни
11.07.2011
spa_ferma1

В популярния филипински курорт Сан Бенито се намира един от най-известните и може би най-големи курорти за разкрасяване и релакс  в Азия – The Ferm. Фермата се простира на площ от 119 акра в ниски планински склонове, където височината е не повече от 300 метра над морското равнище.

Спа-програмата във фермата за красота е разработена от група местни лицензирани специалисти. Екипът създава индивидуална програма за всеки гост, в която са включени: занимания по фитнес, програма за подобряване на физико-емоционалното състояние и правилното хранене, стрес-мениджмънт и др. Програмите се правят както за няколко дни, така и за уикенд.
Във фермата гостите могат да проведат курс по лечение на болести, свързани с обмяната на веществата, високо кръвно налягане, диабет, артрит, хипертония.

Фермата за красота предлага две основни програми: Wellness Holidays  и Healing Retreats. Healing Retreats включва седмичен курс,  в края на който гостите би трябвало рязко да са подобрили общия си жизнен тонус и самочувствие.

Курортът Salus Per Aquam Spa предлага широк спектър от процедури, включващи азиатски масаж в съчетание с филипински методи на лечение. Всички продукти, които се използват са натурални и ръчно приготвени.

В резултат от анкета, проведена сред  водещи световни издантелства и опитни  пътешественици спа-фермата в Сан Бенато получи званието „Най-добър медико-оздравителен курорт”.

Заради менюто от подбрани специално отглеждани натурално приготвени храни спа-фермата получи награда и в още една номинация „Най-добра оздравителна и нискокалочна кухня”.
Освен СПА-зони, медицински център, ресторант и вили в комплекса има езеро, басейн, водопад, уединени места за релакс и медитация, кокосова плантация и земеделска градина за салатите и зеленчуците, с които се приготвя храната в комплекса.


Вашият коментар