Хотел Медика-Наречен, Нареченски Бани

nar.izvori
Хотел „Нареченски извори“, с. Нареченски бани
16.07.2011
1880_14Hammam-The-Istanbul-Edition-ESPA
Най-луксозният спа –център в Истанбул бе открит в Istanbul EDITION Hotel
17.07.2011
medika

Хотел Медика-Наречен в Нареченски Бани разполага с леглова база от 89 места.

Комплексът се намира в курорта Нареченски бани. Разположен e в малко дефиле по течението на река Асеница, сред богато озеленените със широколистни и иглолистни гори склонове на Средните Родопи.

Построен според най-съвременните изисквания, балнеохотелът е с модерна архитектура с основен изглед към река Чая. Комплексът разполага с 42 модерно обзаведени стаи, от които 3 апартамента, 27 двойни и 12 единични стаи. Всички стаи  са оборудвани с цифрова телевизия, безжичен интернет, мини-бар.Ресторантът на хотела има 80 места и предлага най-доброто от традиционната кухня на Балканите. Тук може да опитате месните родопски специалитети – пататник, качамак, смилянски фасул,марудник, сладко от горски ягоди, боровинки и къпини. Ресторанът е подходящ за провеждане на семейни тържества, коктейли и официални вечери.

За провеждането на конгресен и семинарен туризъм е на разположение конферентна зала до 50 места и мултимедия.

Балнеохотел „Медика-Наречен“ има собствен медицински център „Медика Експерт”. Той работи с водещи специалисти в областта на физиотерапията и умело съчетава лечебните свойства на минералните води и природата със съвременните постижения на медицината.


Центърът разполага с добре оборудвани лекарски кабинети, манипулационна, както и зали за физиотерапия и лечебна физкултура.
На всеки пациент се назначава индивидуална, комплексна  лечебно- оздравителна програма, която включва:


1. Медицински прегледи от висококвалифициран лекарски екип;
2. Апаратна физиотерапия и комплекс от упражнения, провеждани от специалист кинезитерапевт. – лекарски преглед, електролечение, магнитотерапия, лазертерапия, фонофореза, кинезитерапия, лечебни масажи, водолечение, подводна гимнастика.

Лечението е под наблюдението на медицинските специалисти. Секторът за рехабилитация е оборудван с лекарски кабинети, зала за физиотерапия и кинезитерапия,фитнес.

Възстановителният център е мястото, където ще постигнете пълна хармония и ще се отдадете на незабравими усещания. На Ваше разположение са минерален басейн, джакузи, сауна, парна и турска баня, перлена вана, тангенторна вана и различни по вид масажи, детоксикатор.

Контакти:
обл. Пловдив
общ. Асеновград
с. Нареченски бани
ул.“Христо Ботев“1

тел. 00359 3342/22 34
моб. 00359 886 86 1000

e-mail: office@medicanarechen.com

http://www.medicanarechen.com/

1 Comment

  1. turist казва:

    посетих хотел Медика и съветвам интересуващите се да не се лъжат като мен. Единственото нещо което е привлекателно в този хотел е басейна с оборудването му. Всички останали дейности са занемарени, отидох с много надежди че хотела е нов е старанието на персонала е още на ниво , но уви. Кърпите в стаите се подменят на повече от три дни, чаршафите изобщо. На втория ден си поискахме тоалетна хартия по телефона от рецепцията./да не си помислите , че от телефона в стаята, такъв няма, звъняхме от нашите мобилни телефони./ Стаите над кухнята се радват на доста силна и неприятна миризма.
    Във физиотерапевтичния център извършват процедурите на кушетки, на които постелките и калъфките на възглавниците остават едни и същи с дни наред и на тях се редуват десетки хора. Обикновено процедурите са на гърба и можете да си представите че всеки лежи със завряна уста и нос във възглавницата, на която преди това е лежал предишния.
    Но най възмутителното в целия хотел е мизерията в ресторанта и липсата на елементарно качество и количество на приготвяната храна за т.н. пакети. Порциите са възмутително малки и не са даже колкото детски порции, въпреки че в менюто, което показват порциите са 300 гр Грамажа не се спазва и остана загадка за нас дали измамените сме само ние, посетителите или и собствениците. Сервирано ни беше кисело мляко за десерт , което беше вкиснато. На другата сутрин айран, който беше приготвен от същата партида кисело мляко и не можеше да ес пие. Таратора беше с такива огромни парчета чесън, че следващия ден стомаха ми игзгаряше от него, сервират го без да питат или без да предупреждават че има чесън и то доста. Пържен патладжан в доматен сос – патладжана с толкова увехнала кора, че не се е изпържила даже и пак наблъскано с чесън. Кухнята е отвратителна и няма нищо общо с родопска традиционна кухня. Не бих повторила посещение там, съветвам и другите да не го правят. Дано собствениците, които са от Русе също да четат тук.

Вашият коментар