Бутиковият хотел Jade Mountain на Карибите

Freedom_RL11
Колекцията за баня Freedom на дизайнера Ross Lovegrove
19.08.2011
Picture 5831
Гранитогрес за балкона и двора от MARAZZI
22.08.2011
Jade Mountain


Хотелът Jade Mountain е  най-новото луксозно място за почивка на остров Сент-Лучия в Карибско море. Архитектът и собственик на хотела Nick Troubetzkoy е успял да създаде уникален комплекс, хармонично включен в прекрасната природа около него.

Безспорните брилянти в комплекса са прекрасния безкрайните басейни, които сякаш се сливат с водите на Карибско море. Размерите им са от 40 до 80 кв.м в зависимост от стаята. Апартаментите в комплекса са разделени на три категории: Слънце, Луна и Звезда. Гостите могат сами да избират осветлението за своя басейн и така да сменят вечерния декор на терасата.


Уникалната стъклокерамика, с която са облицовани басейните, е специално разработена за интериора на  Jade Mountain.

Важно е да се отбележи, че всяка стая има само три стени. Четвъртата просто липсва. Така пред гостите се откива приказна гледка към морето, която не се спира от нищо. Нещо повече, басейнът във всяка стая е направен така, че бордът му да е невидим и водите му сякаш се сливат с морето.

В хотела Jade Mountain технологиите са напълно неприложими. Липсват телевизор, компютър, телефон. Ако все пак много Ви ес наложи да се свържете със света, може да ползвате Интернет във фоайето на хотела. И все пак не забравяйте, че не затова плащате по $ 1000  на нощ!
Източник: hqroom.ru

Вашият коментар