Level 45 ‘ – нова дизайнерска колекция за Falper

Bisazza-Bagno_The-Hayon-Collection_6
Jaime Hayón създаде санитарно оборудване за Bisazza
11.08.2011
NAghi_HAbib
Naghi Habib, архитект – дизайнер
12.08.2011
falper-frak_B_94397-560x420


Италианската компания Falper за обзавеждане за банята е известна с професионалния  си подбор на световно известни дизайнери, които разработват колекции за марката. В портфолиото на Falper вече има колекции на Паола Навоне (Paola Navone), Клаудио Ла-Виола (Claudio La Viola), Людовика  и Роберто Паломба (Ludovica e Roberto Palomba), Майкъл Шмид (Michael Schmidt), Макио Хасуике (Makio Hasuike).


Последната колекция за  Falper е създадена от новото откритие за дизайнерския свят на банята Наджи Хабиб (Naghi Habib). „Level 45 ‘  – така се нарича колекцията на Naghi Habib.
Свободно стоящите елементи с провокатива форма, които са нещо като запазена марка на компанията, са характерен белег и за тази колекция.


Модулност и изненадваща гъвкавост на формата показва „Level 45 ‘. Отделните парчета могат да са във варианти с различни размери и да влизат в разнообразни комбинации.


Мивките, ваните и душ коритата са направени от материала Ceramilux. Корпусите са изпълнени от екологични панели от idropan, а вратите са от влагоустойчив MDF. Финишът и завършващите покрития се поръчват по избор.


Повече информация за колекцията ще откриете на сайта на компанията: http://www.falper.it

Вашият коментар