Живи плочки попиват влагата за секунди

Bosh_konkurs
Студентски конкурс за проект на „зелената” кухня
10.09.2011
Jodlowa House
Стъклена къща в Краков от лондонски дизайнери
01.10.2011
Dent-Cube1


Сред най-интересните и особено полезни технологии в областта на керамиката и облицовките за баня, които се представиха на Cersaie 2011 бе иновационния материал на японския производител Inax.


Японските плочки са идеални за бани, мазета, тоалетни, въобще за помещения с висока влажност, защото имат способността да абсорбират влагата и то мигновено. Тази уникална характеристика на материала бе атрактивно демонстрирана на щанда на Inax и напрактика хиляди хора имаха възможността с очите си да се убедят в способностите на технологията.

„Живите плочки“ на японския бренд имат и още едно чудесно качество – когато въздухът в помещението стане прекалено сух, те започват да се освобождават от складираната влажност, и така да регулират въздуха в стаята.


И като доказателство на факта, че умните могат и да са красиви, ще отбележим, че интелигентните плочки на Inax се предлагат в разнообразни форми и цветове, които от своя страна могат допълнително да се комбинират и да предлагат безброй дизайнерски решения за облицовка.

На Cersaie 2011 Inax представи за първи път в Европа колекцията  Dent Cube. Тя е предназначена за артистична облицовка на стени в интериора и се предлага в размера.


Повече информация за продуктите на Inax можете да получите от сайта на компанията: www.global.lixil.co.jp

Вашият коментар