Мивки и WC за малката баня предлагат в Diliana Design

B 73618
Цветна детска баня от Laufen
30.08.2011
Vidima1
Изгодна промоция на Vidima
08.09.2011
Picture 2485

Когато ви се струва, че банята е твърде малка и мястото няма да стигне, не е нужно да търсите малогабаритни умивалници и тоалетни или пък да се отказвате от бидето или душкабината. Има начин да създадете прекрасни удобства на ползване дори и в най-малката баня. Трябва обаче внимателно да изберете конфигурацията от оборудване и оптимално да позиционирате продуктите в пространството.В магазините на Diliana Design вече има сериозен опит в оборудването на малки бани. Консултантите с подбрано портфолио от марки и модели, които предлагат най-функционалните решения за ограничени пространства.Представяме ви серията Nido на италианския производител Hatria, част от групата Marazzi. Тя е специално създадена, за оборудване на малки бани и нестандартни помещения. Продуктите й са най-разнообразни и умело влизат в многобройни нетрадиционни комбинации.


Умивалниците могат да са окачени на стената, да се поставят върху плот или с ботуш или да са стоящи на пода. Коритата им са широки и  удобни, но компактни на външен вид. Предлагат се в три размера (68см, 62см, 56см.) Серията Nido  на Hatria включва и умивалник с размер 70 см, при който смесителят се монтира на пода до умивалника.

Тоалетните и бидетата се предлагат в трите стандартни варианта – окачени, стоящи на пода и моноблок. Окачените тоалетни и бидета се монтират към конструкция, вградена в стената и по избор могат да се съчетаят с капак с опция за плавно спускане. Моделите моноблок се поставят в близост до стената като се свързват с пода с помощта на специално техническо коляно, включено в комплекта. Всички казанчета от колекцията Nido са с двоен режим на измиване 3/6 литра.

Всички продукти на Hatria и Marazzi могат да се закупят от магазини Diliana Design.


Вашият коментар