Ароматната яка на La Ric – топла прегръдка срещу стрес

Urban_Spa_hqroom_ru_4
Луксозна спа резиденция в Малибу
14.10.2011
Roca_London
Откриха уникалната Roca London Gallery
22.10.2011
aroma_jaka2

Прекрасно сгряващо удоволствие с „одеяло” от опойващи аромати ни предлага луксозната козметична марка La Ric. Ароматната яка La Ric има мигновен релаксиращ и освежаващ ефект, незаменимо хапче срещу дневния стрес, което гарантирано ще подготви тялото и духа ни  за спокоен сън.

Ароматната яка е с пълнеж от обикновен ориз, който е напоен със специално етерично масло. От козметичната компания ни препоръчват седем основни аромата – екзотик, лимон, зелен, чай, лавандула, чайна, канела и роза.
Лавандулата успокоява и има магнетично противомигренно въздействие. Свежият цитрусов аромат подобрява настроение, повишава имунитета.  Розовото масло отпуска нервната система, балансира, хармонизира и има тонизиращи свойства. Ароматът на зелен чай е като деджистив за сетивата – неутрализира миризмите от деня, хармонизира енергетиката и стимулира духа.




Как да си приготвите ароматна яка?

Арома яката може да се използва както студена, така и топла. Ако жадувате за топла прегръдка, затоплете Арома яката в микровълнова печка за 2-3 минути на 650 W.

През лятото е за предпочитане да релаксирате в компанията на студената арома яка. За целта трябва само да я поставете във фризера за около 10 минути. После я сложете върху раменете си, но не директно върху кожата.

За предпочитане е да подложите хавлия между Арома яката и кожата ви.
Животът на арома-яката продължава около 300 слагания. Може да се загрява в микровълнова фурна, за 1 максимум 2 минути, за да има затоплящ ефект, а
през лятото може да се охлажда в камера за около 20 мин, за да има охлаждащ ефект
върху клиента. Поръчайте Арома яка ТУК.

Вашият коментар