Луксозна спа резиденция в Малибу

Etic02a
Гранитогрес като дърво в новата колекция на Atlas Concorde
13.10.2011
aroma_jaka2
Ароматната яка на La Ric – топла прегръдка срещу стрес
20.10.2011
Urban_Spa_hqroom_ru_4

Архитектурната компания Shubin + Donaldson Architects съвместно с интериорния дизайнер Audrey Alberts са авторите на проекта и реализацията на този интериор на луксозна вила в Малибу.Резиденцията е построена още през 1976 година, но през 2001 година идват нови собственици, които предприемат мащабно преустройство.  Днес вилата се нарича Urban Spa. Тя е с великолепен модерен външен вид и луксозен интериор. Разгърнатата й площ е 270 кв.м, а едно от най-големите й предимства е непосредствената и близост с брега на океана.

Вилата се намира на самата крайбрежна пътека, което налага жилищното пространство да се изолира от шума на случайните пешеходци и почиващи, но и да въздейства като дизайнерски акцент сред прекрасния плаж.

Тази задача се постига с гаража и вътрешния двор, които отделят сградата от плажната алея. Гледката към океана е гарантирана с помощта на огромни френски прозорци, които осигуряват и достъпа до терасата, където са организирани удобни места за почивка и наблюдение на приказния пейзаж.

Светлата цветова гама и ярките акценти създават спокойна атмосфера, усещане за лукс и настроката за спа-релакс.

Източник:http://hqroom.ru

Вашият коментар