Модерни решения за интериора с гранитогреса FIFTH AVENUE на La Fabbrica

Istanbul12
Водата е вдъхновението за уникалната Roca London Gallery
22.10.2011
Brandoni2
Дизайнерски радиатор като табло за инструменти от Brandoni
24.10.2011
5aveneu5

Модерен стил, изчистен дизайн, правилна геометрия, триизмерни повърхности, които играят със светлината и водата – всички тези възможности предлага новата колекция FIFTH AVENUE на La Fabbrica. Серията предлага гранитогрес с различни размери.


Форматът 60х60 е подходящ за просторни помещения, в които могат да се оформят изчистени повърхности и да се съчетаят с декоративните елементи от колекцията.


Размерът 30х60 предлага функционални комбинации за малките градски апартаменти и в зависимост от проекта, може да ги направи да изглеждат по-просторни.


Тесните плочи 15х60 могат да се включат във всеки интериор като обособят декоративни кътове и интересни акценти в обстановката.

В La Fabbrica Fifth Avenue са включени различни декоративни елементи: пана и декори, разнообразни по размери и текстури. Гланцовите блестящи покрития, концентричните фигурални финиши с триизмерен ефект, принтовете с мотиви от природата – дървета, клонки и листа, всички те са разработени от опитни дизайнери и предлагат възможност за индивидуални и уникални комбинации за баня, дневна, коридор, кухня.

Серията включва и няколко вида мозайка, с която ефектно ще се облицоват изпъкнали и обли повърхности като арка, кръгла колона и вана.


ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

Вашият коментар