Революционен био-продукт спира стареенето на кожата

arena_esen2011_en
Революционни иновации в козметиката за професионалисти и посетители на есенното издание на Arena Professional 2011
31.10.2011
banyan_tree_bintan_hqroom_ru_16
Спокойствие и разкош край бреговете на Сингапур
01.11.2011
BioEffect-EGF-Serum-Pipette

Създадена едва през 2009 г., „Сиф козметик“ вече е сред водещите в света компании за производство на продукти за грижа за кожата.

Причината

BIOEFFECT е уникален продукт, разработен на базата на последните новости на молeкулярната биология. BIOEFFECT е първият козметилен серум,който съдържа клетъчни активатори от растения.

BIOEFFECT е изцяло базиран на био-производство, а не на химията. Продуктите поставят нови стандарти в зелената козметика. Произведени са в чиста зелена система по уникална генетична технология, при която активаторите се произвеждат вътре в ечемичните зърна, отглеждани в чиста вулканична пемза, като се използва геотермална енергия. Ечемикът се култивира в Исландия под арктичното слънце, полива се с чиста изворна вода, отглежда се старателно във високо технологична оранжерия с минимално количество отделян въглероден диоксид.

Серумът, който ще бъде показан за пръв път на Арена на красотата – BIOEFFECT EGF SERUM е следващо поколение продукт против стареене, който  е разработен в тясно сътрудничество с водещи дерматолози и биохимици. Той съдържа само девет съставки – всички безопасни, без химични консерванти, оцветители или ароматизатори. Продуктите не са тествани върху животни.

BIOEFFECT EGF SERUM действа като задвижва определени биологични процеси в клетката, стимулирайки естествената й регенерация чрез подобряване на общия й вид и структурата. Неговата ключова съставка е Епидермалния фактор на растеж (EGF) – клетъчен активатор, който по естествен път се създава в човешките тъкани и има способността да увеличава на генната активност, респективно да ускорява клетъчното деление. Чрез нанасяне на EGF серума върху  кожата се забавят биологичните процеси на стареене и отново се повишава производството на еластин и колаген.

Сред стотиците продукти против стареене на пазара, включително под формата на серум, BIOEFFECT EGF SERUM изпъква със своя букет от качества: той е хипоалергичен, с максимално опростен състав, не съдържа консерванти и оцветители, подходящ за всички типове кожа, притежава безпрецедентни нива на чистота, защото е произведен по уникална зелена генетична технология при употребата на възобновяема геотермална енергия в девствените райони на Исландия, известни със своята чиста вода, въздух и непокътната природа.

Заповядайте на изложението Arena Professional, за да видите и тествате продуктите BIOEFFECT и да разберете повече за техните характеристики, начин на действие и употреба.

Вашият коментар