Акрилни вани за малката баня

In&Out_shower-1
Голямата награда в международния конкурс за млади дизайнери Jump the Gap грабна проектът In & Out Shower на Михал Варикиевич (Michal Warykiewicz) от Полша
07.11.2011
getThumb-1
Концепция за баня: Sliding Shower
11.11.2011
lilia_i

Акрилните вани са в пъти по-предпочитани в сравнение с моделите от чугун, порцелан и дори сравнително новият акрилен камък. Акрилните вани са устойчиви на корозия и химикали, лесно се поддържат, материалът не губи първоначалния си блясък. Акрилът позволява постигането на красив дизайн и разнообразие от форми и размери и всички това на оптимална цена.

И ако в класа на луксозните ценови модели все още акрилът има сериозна конкуренция от страна на акрилния камък, то той е безспорен лидер в категорията на маломерните размери, които единствено могат комфортно да се разположат в баните на типовите апртаменти.

Малката вана също може да е с дизайнерска визия, показват от RAVAK. Чешката компания – производител на санитарно оборудване, която вече повече от 20 години произвежда акрилни вани за всеки вкус, предлага и сериозно разнообразие от функционални маломерни модели. Има варианти с най-разнообразни форми – от класически правоъгълни, овални и интересни асиметрични вани, които са изключително пестеливи на място без това да е в щета на вътрешния обем на коритото.

Голямо предимство на ваните RAVAK е  богатото разнобразие от аксесоари, с което могат по избор да се окомплектоват моделите. Параваните от стъкло или плексиглас пазят банята суха, помощните ръкохватки правят използването по-сигурно и удобно, комфортна възглавница придава на коритото ергономичност.

Представяме ви някои от най-популярните вани RAVAK, които се предлагат и в маломерни размери.

Вана ROSA

Размери 160х105
150х105
140х105

Допълнителни аксесоари
Параван за вана
Декоративен панел
Възглавница
Ръкохватка
Хидромасаж


Най-малкият вариант на вана ROSA (140х105)    според вътрешния си обем отговаря на класическата правоъгълна вана с размери 170х80см.
Средният вариант (150х105) отговаря на правоъгълна вана с размери 180х85.
Най-големият вариант (160х105) според вътрешния си обем съответства на правоъгълна вана с размери 190х90см.

Вана ROSA се предлага в богат избор от аксесоари. Възглавницата и ръкохватките могат да са в цвят – бяло, зелено и сиво, като ръкохватката се предлага и в хром – гланц или мат.
Коритото може да се вгради в пода или да е с облицовъчни панели.

Към ваната се предлагат няколко вида паравани и хидромасажни системи.

Вана ROSA е изключително икономична на място. Размерът 105х140 позволява монтарж и в най-малката вана. Благодарение на асиметричната си форма с нея може да се обзаведе баня по-малка и от два квадратни метра.

Вана Avocado

Размери 160х70
150х70

обем 175/158л
тегло 21/18 кг
избор на цветове

Аксесоари
Декоративни панелиВана Avocado е най-малката и удобна вана на света.
Това, че ваната е малка, не значи, че е стандартна. Вана Avocado
е с дизайн от студио Storz и е с великолепна визия. Лицевият панел придава на ваната изящност и стил. Предлага се в ляв и десен модел и в два размера.

Вана Vanda
Размери 160х70
150х70
тегло 20/18 кг
обем 180/165л
избор на цветове

Аксесоари
Паравани
Декоративен панел
Възглавница
Универсална ръкохваткаВана Lilia

Размери 120х70
Обем 134л
Тегло 14 кг
Избор на цветове

Аксесоари

Паравани
Универсална ръкохватка
Разгледайте още модели вани в онлайн-магазина Banispa.com


ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

Вашият коментар